EXCLUSIV / Vandici s-a îndopat trei zile cu sarmale și cozonac îmbibat în miere, dar are și remediul. Slăbește rapid după cea mai simplă rețetă!
3 mai 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV / Vandici s-a îndopat trei zile cu sarmale și cozonac îmbibat în miere, dar are și remediul. Slăbește rapid după cea mai simplă rețetă!

EXCLUSIV / Vandici s-a îndopat trei zile cu sarmale și cozonac îmbibat în miere, dar are și remediul. Slăbește rapid după cea mai simplă rețetă!

Fiecare festin de sărbătoare vine la pachet cu o cură de dezintoxicare pentru Ilinca Vandici. Prezentatoarea TV recunoaște că nu s-a abținut de la nimic, așa că va avea un pic mai mult de tras.

Când mama gătește bine și gusturile copilăriei îți răscolesc stomacul, cum să te abții de la bunătățile întinse pe masa de Paște. Ilinca Vandici, nici atât. Aceasta recunoaște că și-a petrecut ultimele zile mâncând și nu salate cu grătare slabe, ci bombe calorice în toată regula. ”Sarmale, muuuulte sarmale și cozonac îmbibat în miere, muuult”, mărturisește cu ton vinovat Ilinca. Deși aparent nu a avut niciodată probleme cu greutatea, suplețea nu-i vine ca înzestrare de la natură.

Ilinca-Vandici_03.jpg

Ilinca duce un mod de viață sănătos, selectează atent ce mânâncă și rar trec două zile fără să facă sport, așa că excesele își spun cuvântul. Dar, ca de fiecare dată, vedeta TV e pregătită și cu un remediu: ”Apă cu lâmâie și ghimbir dimineața, pe stomacul gol și sport”.

Vezi și:

Cele mai bune exerciții pentru un fund tonifiat! Ilinca Vandici îți arată cum să le efectuezi!

Ce exercitii face Ilinca Vandici pentru muschii fesieri

Post-ul EXCLUSIV / Vandici s-a îndopat trei zile cu sarmale și cozonac îmbibat în miere, dar are și remediul. Slăbește rapid după cea mai simplă rețetă! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV / Vandici s-a îndopat trei zile cu sarmale și cozonac îmbibat în miere, dar are și remediul. Slăbește rapid după cea mai simplă rețetă!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Liga 1, play-out: ACS Poli – FC Voluntari 0-0. Meci de foc pentru Poli. Echipele de start / LIVE & VIDEO

Liga 1, play-out: ACS Poli – FC Voluntari 0-0. Meci de foc pentru Poli. Echipele de start / LIVE & VIDEO – Liga 1, play-out, etapa a VI-a ACS Poli …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Lucescu, lăudat de către UEFA la meciul 100 în grupele Ligii

Mircea Lucescu, lăudat de către UEFA la meciul 100 în grupele Ligii – Întrebat de site-ul UEFA cum își păstrează la 70 de ani entuziasmul pentru munca de antrenor, Mircea …]

Sport 0 Comentarii

WhatsApp criptează toată gama de comunicare! Nimeni nu îți mai poate citi mesajele

WhatsApp criptează toată gama de comunicare! Nimeni nu îți mai poate citi mesajele – Tot ce comunici prin WhatsApp a devenit total criptat, pentru toate sistemele de operare și pentru …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*