EXCLUSIV!Gata cu mașinile la Parlament! Aleșii vor veni cu bicicleta!FOTO!
11 mai 2016 Comentarii 0

EXCLUSIV!Gata cu mașinile la Parlament! Aleșii vor veni cu bicicleta!FOTO!

EXCLUSIV!Gata cu mașinile la Parlament! Aleșii vor veni cu bicicleta!FOTO!

Aglomerația din București le dă mari bătăi de cap parlamentarilor noștrii care caută soluții pentru a putea ajunge în timp util la muncă,în Palatul Parlamentului.

Dar nu numai aglomerația din Capitală este subiectul dezbătut miercuri de mai mulți aleși ci modul în care să reducă atât poluarea cât și cheltuielile cu transportul acestora.

Unul care a găsit cea mai inedită soluție este chiar liderul UNPR,deputatul Valeriu Steriu care a venit miercuri la muncă cu bicicleta.

Alesul a fost surprins de Libertatea când ajungea la Casa Poporului,dar și în momentul când îl convingea pe colegul său de la PSD Ninel Peia să renunțe la mașină și să vina cu bicicleta la muncă.

”Marți am făcut peste o oră și jumătate de acasă la Parlament cu mașina.A fost o aglomerație îngrozitoare.Am decis să renunț la mașină și să vin la muncă cu bicicleta,mai ales că eu sunt un practicant al ciclismului.Cred că ar fi o soluție de a reduce poluarea în București dar și cheltuielile cu carburanții ale demnitarilor dacă am veni cât mai mulți cu bicleta la Parlament”,ne-a spus Steriu.

Și colegul său,Peia cu toate că era îmbrăcat la 4 ace a încălecat bicicleta și a făcut o tură prin curtea Palatului Parlamentului. ”Cred că m-a convins domnul președinte Steriu să vin și eu cu bicicleta la Parlament. Eu ca deputat în comisia de mediu susțin reducerea poluării,iar acest mijloc de transport este totatl nepoluant. Mai greu o să fie cu ținuta,căci eu obișnuiesc să fiu la costum,dar voi găsi o metodă de compromis”,spune vice-președintele comisiei de mediu,Ninel Peia.

POZ_2009POZ_2025POZ_2046POZ_2059

Post-ul EXCLUSIV!Gata cu mașinile la Parlament! Aleșii vor veni cu bicicleta!FOTO! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – EXCLUSIV!Gata cu mașinile la Parlament! Aleșii vor veni cu bicicleta!FOTO!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Veste bună pentru fanii naţionalei. Se mai pot procura bilete pentru meciurile de la Euro 2016

Veste bună pentru fanii naţionalei. Se mai pot procura bilete pentru meciurile de la Euro 2016 – UEFA a pus la dispoziţia fanilor o platformă online unde suporterii care au …]

Sport 0 Comentarii

Alegeri SUA | Victorii majore pentru Donald Trump și Hillary Clinton

Alegeri SUA | Victorii majore pentru Donald Trump și Hillary Clinton – Donald Trump și Hillary Clinton au înregistrat victorii majore în primarele din cinci state din nord-estul SUA, ceea …]

Sport 0 Comentarii

Tricolorii au rămas uluiţi când s-au trezit cu mii de fani în vestiar înaintea meciului cu Finlanda

Tricolorii au rămas uluiţi când s-au trezit cu mii de fani în vestiar înaintea meciului cu Finlanda – Tricolorii au rămas uimiţi când au intrat în vestiar înaintea meciului cu Finlanda, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*