26 aprilie 2016 Comentarii 0

Explozie în capitala Armeniei: Doi oameni au murit și șase au fost răniți, după ce un autobuz a sărit în aer

Explozie în capitala Armeniei: Doi oameni au murit și șase au fost răniți, după ce un autobuz a sărit în aer

Cel puțin persoane au murit și alte șase au fost rănite într-o explozie care a avut loc la bordul unui autobuz, în capitala armeană Erevan. Deflagrația puternică a spart geamurile imobilelor din vecinătate, potrivit presei.

„Poliția deschis o anchetă, dar la acest nivel este prematur să vorbim despre cauzele posibile ale exploziei”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției, Nikolai Grigorian.

Explozia s-a produs la o zi după ceremoniile ocazionate de împlinirea a 101 ani de la genocidul armenilor în Primul Război Mondial, marcate de prezența duminică în țară a mai multor șefi de stat și vedete internaționale.

Armenia întreține relații dificile cu vecinul Azerbaidjanul vecin. De la începutul lunii aprilie, cel puțin 100 de persoane și-au pierdut viața în luptele din Nagorno-Karabah, o regiune separatistă cu o populație majoritar armeană, dar recunoscută internațional ca făcând parte din Azerbaidjan.

Post-ul Explozie în capitala Armeniei: Doi oameni au murit și șase au fost răniți, după ce un autobuz a sărit în aer apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Explozie în capitala Armeniei: Doi oameni au murit și șase au fost răniți, după ce un autobuz a sărit în aer

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Și-a cerut iubita de soție pe parchet! Gestul superb al unui baschetbalist orădean de la U Cluj

Și-a cerut iubita de soție pe parchet! Gestul superb al unui baschetbalist orădean de la U Cluj – Roland Torok (25 de ani, 2.03 metri), jucător născut și format la …]

Sport 0 Comentarii

Mesajele ISIS împotriva Franței: ”E doar începutul!”. Bilanțul masacrului / FOTO & VIDEO

Mesajele ISIS împotriva Franței: ”E doar începutul!”. Bilanțul masacrului / FOTO & VIDEO – Un mesaj video al militanților ISIS, înregistrat acum câteva luni, anunța noi atacuri asupra Franței, în numele lui Allah, …]

Sport 0 Comentarii

Aflat în pușcărie, ”milionarul Playboy” Neculaie predă echipa gratis! Plus datoriile de 5.000.000 de euro! ”E un șoc! Trebuie să găsim soluții”

Aflat în pușcărie, ”milionarul Playboy” Neculaie predă echipa gratis! Plus datoriile de 5.000.000 de euro! ”E un șoc! Trebuie să găsim soluții” – Aflat în arest preventiv pentru 30 de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*