Extremista Marine Le Pen a ţinut un discurs la Sinaia | GALERIE FOTO
16 aprilie 2016 Comentarii 0

Extremista Marine Le Pen a ţinut un discurs la Sinaia | GALERIE FOTO

Extremista Marine Le Pen a ţinut un discurs la Sinaia | GALERIE FOTO

Liderii de extremă dreaptă din Europa se reunesc s-au reunit sâmbătă la Siania, iar invitatul de onoare al întâlnirii este preşedintele Frontului Naţional din Franţa, Marine Le Pen.

Marine Le Pen, președintele partidului extremist Frontul Național din Franța, a ţinut un discurs în cadrul conferinței internaționale „Europa noastră – Europa Națiunilor”., organizată sâmbătă, la Sinaia, de Mișcarea pentru o Europă a Națiunilor și Libertăților.

Evenimentul de la Sinaia face parte dintr-o serie de întâlniri organizate în diverse țări europene de membri din grupul „Europa Națiunilor și a Libertății” din Parlamentul European, cu scopul de a iniția un dialog cu reprezentanți ai partidelor politice și ai grupurilor civice care sunt interesate de doctrina sau ideile naționaliste din țările Europei de azi.

5
3
2
4
6
7

Înainte de începerea evenimentului politic, europarlamentarul Laurenţiu Rebegea, împreună cu vicepreşedintele Frontului Naţional, francezul Edoard Ferrand, au depus coroane cu flori şi au participat la o scurtă slujbă la mormântul de la Mănăstirea Sinaia a fostului prim – ministru al României, Take Ionescu, care de altfel a sprijinit lupta pentru unitatea națională a românilor din afara granițelor.

Post-ul Extremista Marine Le Pen a ţinut un discurs la Sinaia | GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Extremista Marine Le Pen a ţinut un discurs la Sinaia | GALERIE FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un francez va conduce partida decisivă România – Italia, de la Cupa Mondială de rugby

Un francez va conduce partida decisivă România – Italia, de la Cupa Mondială de rugby – Arbitrul francez Romain Poite va conduce la centru meciui România – Italia (duminică, 16.30, …]

Sport 0 Comentarii

Dulgheru, Niculescu, Begu, Tecău şi Mergea joacă, joi, la Australian Open

Dulgheru, Niculescu, Begu, Tecău şi Mergea joacă, joi, la Australian Open – Alexandra Dulgheru la simplu, Monica Niculescu şi Irina Begu la dublu feminin şi perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer şi …]

Sport 0 Comentarii

Un soft special a permis depistarea vărsământului lui Blatter către Platini!

Un soft special a permis depistarea vărsământului lui Blatter către Platini! – Un soft special utilizat de agenții de control financiar a permis depistarea ordinului de plată de 1,8 milioane …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*