10 aprilie 2016 Comentarii 0

Fabulos! Hackerul român Guccifer ar putea da peste cap alegerile din SUA!

Fabulos! Hackerul român Guccifer ar putea da peste cap alegerile din SUA!

Extrădarea “hackerului“ român Guccifer în Statele Unite într-un moment critic al investigației folosirii de către potențialul candidat democrat la președinția SUA Hillary Clinton a e-mail-ului și unui server personal în interes de serviciu, nu este o coincidență, crede un fost director adjunct FBI, Ron Hosko.

Un taximetrist din Sâmbăteni, care ducea până de curând o viață secretă ca hackerul Guccifer, ar putea decide cine va ocupa poziția de cel mai puternic om al lumii, anunță profit.ro.

Potrivit fostul director adjunct al FBI, “nu este o coincidență” faptul că cererea de extrădare a venit din parte FBI, și nu a altei instituții americane, FBI anchetând și utilizarea de către fostul secretar de stat Hillary Clinton, pe perioada mandatului său, a unui cont de e-mail și a unui server personal, în locul celor oficiale, așa cum a decis congresul american.

Hillary Clinton, care a refuzat să pună la dispoziția anchetatorilor conținutul conversațiilor de pe mail-ul său personal, chiar dacă erau în interes de serviciu, s-a numărat și ea printre victimele lui Guccifer, la fel ca și Sidney Blumenthal, omul de încredere al lui Clinton.

“Din cauza proximității lui Sidney Blumenthal și a activității care implică email-urile lui Hillary, momentul extrădării pare cel puțin curios”, a declarat Fostul oficial FBI, care a menționat că în mod normal SUA solicită extrădarea hackerilor în cazuri de furturi majore, în care sunt implicate sume importante de bani, cum a fost cazul din 2013 în care 3 români au făcut fraude cibernetice în valoare de peste 2 milioane de dolari, și nu în cazuri de încălcare a dreptului la viață privată.

Post-ul Fabulos! Hackerul român Guccifer ar putea da peste cap alegerile din SUA! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fabulos! Hackerul român Guccifer ar putea da peste cap alegerile din SUA!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mugur Mihaescu are de suferit din cauza legii antifumat: clienţii pleacă fără să plătească

Mugur Mihaescu are de suferit din cauza legii antifumat: clienţii pleacă fără să plătească – Mugur Mihaescu s-a declarat de nenumărate ori împotriva legii antifumat, dar până la urmă s-a …]

Sport 0 Comentarii

Marica: ”Nu mă regăsesc în clubul Dinamo. Un om care spune ca ar vinde oricând clubul… Mă iertaţi! Este ruşinos!”

Marica: ”Nu mă regăsesc în clubul Dinamo. Un om care spune ca ar vinde oricând clubul… Mă iertaţi! Este ruşinos!” – Ciprian Marica (30 de ani) nu le-a rămas dinamoviștilor, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*