20 aprilie 2016 Comentarii 0

Facebook și-ar putea recompensa financiar utilizatorii pentru conţinutul postat!

Facebook și-ar putea recompensa financiar utilizatorii pentru conţinutul postat!

Facebook vine cu o propunere uinedită pentru utilizatorii săi. Astfel că, Facebook i-ar putea recompensa pe aceştia, în funcţie de postările de pe contul de socializare, dar şi de calitatea lor.

Un număr limitat de utilizatori ai rețelei sociale au participat la un sondaj, publicat de The Verge, prin care Facebook le cere opinia în legătură cu diverse modalități de monetizare, prin care utilizatorii să câștige bani de pe urma conținutului postat pe Facebook, scrie Profit.ro . Prn această decizie, Facebook poate deveni o alternativă la AdSense-ul celor de la Google, utilizatorii fiind astfel motivați să creeze conținut pe care să-l publice pe Facebook, nu doar să dea share conținutului deja creat.

Post-ul Facebook și-ar putea recompensa financiar utilizatorii pentru conţinutul postat! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Facebook și-ar putea recompensa financiar utilizatorii pentru conţinutul postat!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rezultatele din ”optimile” Cupei României la fotbal feminin

Rezultatele din ”optimile” Cupei României la fotbal feminin – S-au stabilit numele primelor 7 echipe care s-au calificat în sferturile Cupei României la fotbal feminin. Rezultate din faza a 3-a …]

Ce lovitură! Mădălina Ghenea, părăsită de iubit pentru o altă femeie! Cine e cea care i-a luat locul superbei românce

Ce lovitură! Mădălina Ghenea, părăsită de iubit pentru o altă femeie! Cine e cea care i-a luat locul superbei românce – Mădălina Ghenea s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri …]

Finala de dublu, de la Madrid. Meciul Tecău/ Rojer vs. Mergea/ Bopanna se joacă ACUM. Halep spune că a avut o săptămână de 9,5!

Finala de dublu, de la Madrid. Meciul Tecău/ Rojer vs. Mergea/ Bopanna se joacă ACUM. Halep spune că a avut o săptămână de 9,5! – Finala probei de dublu a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*