27 aprilie 2016 Comentarii 0

Fast-food-ul care îți dă internet gratuit dacă ești deștept

Fast-food-ul care îți dă internet gratuit dacă ești deștept

Restaurantele KFC de tip Drive Thru și cele stradale din toată țara donează internet gratuit celor care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat. Restaurantele KFC îşi vor schimba întregul sistem de rutere, astfel încât parolele de Wi-Fi existente vor fi înlocuite cu 1,600 de întrebări realizate de profesori, pornind de la materia pentru Bacalaureat.

Pentru a se conecta la internet, clienții trebuie să răspundă la întrebarea pe care o primesc automat atunci când accesează rețeaua Wi-Fi Test. Cei care răspund corect primesc automat o oră de internet, la sfârșitul căreia procesul trebuie reluat. În cazul întrebărilor care îi pun în dificultate, elevii vor avea opțiunea de a accesa răspunsul detaliat, fixându-și astfel cunoștințele pentru examen.

Ulterior implementării în restaurante, software-ul de rutere va fi pus și la dispoziția organizațiilor și familiilor care își doresc o metodă inovatoare de învățare pentru elevi. Astfel, propriul sistem Wi-Fi va putea fi accesat doar în urma răspunsului la întrebările de cultură generală prezente în programa pentru Bacalaureat.

„Am plecat de la o statistică îngrijorătoare, conform căreia promovabilitatea examenului de Bacalaureat este în continuă scădere în România. Observând elevii care ne calcă pragul, constatăm că ei accesează în număr foarte mare rețeaua de Wi-Fi din restaurante, motiv pentru care ne-am gândit să valorificăm acest canal în folosul lor”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Post-ul Fast-food-ul care îți dă internet gratuit dacă ești deștept apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fast-food-ul care îți dă internet gratuit dacă ești deștept

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Iordănescu, nervos: ”Nu am încurcat pe nimeni, domnișoară. Poate doar pe nevastă-mea o încurc” / VIDEO

Iordănescu, nervos: ”Nu am încurcat pe nimeni, domnișoară. Poate doar pe nevastă-mea o încurc” / VIDEO – La întoarcerea selecționatei divizionare din turneul din Antalya, selecționerul Anghel Iordanescu a fost …]

Sport 0 Comentarii

Costel Gâlcă și-a luat portar la Espanyol. Un fost stelist a trecut vizita medicală

Costel Gâlcă și-a luat portar la Espanyol. Un fost stelist a trecut vizita medicală – Costel Gâlcă a reușit să obțină primul jucător pe care l-a cerut la Espanyol. Portarul …]

Sport 0 Comentarii

Stejarii schimbă liniile în meciul cu Rusia. Cinci modificări față de jocul de la Madrid

Stejarii schimbă liniile în meciul cu Rusia. Cinci modificări față de jocul de la Madrid – Staff-ul tehnic al naționalei de rugby a României a efectuat cinci modificări în echipa …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*