5 aprilie 2016 Comentarii 0

Fata fără vagin. Drama unei adolescente care s -a născut cu o anomalie în zona intimă

Fata fără vagin. Drama unei adolescente care s -a născut cu o anomalie în zona intimă

O tânără a trecut printr-o adevărată dramă, după ce a descoperit că are o anomalie în zona intimă. Tânăra a avut nevoie de o intervenție chirurghicală pentru a putea întreține raporturi sexuale.

Adolescenta, care a dorit să rămână anonimă, a scris pe internet un eseu despre problemele ei. Avea 17 ani când a aflat că are o anomalie în zona intimă. Mai exact, avea himen microperforat, adică îi acoperea aproape integral deschiderea vaginului, iar orificiul rămas neacoperit era de dimensiuni extrem de mici.

După ce trei ani tânăra nu a putut să folosească un tampon intern, ea a mers la un ginecolog. Acolo a aflat de ce suferă. Doctorul i-a explicat că femeile care au himen microperforat află de obicei mult mai devreme. Asta deoarece deschiderea vaginului este aproape complet acoperită, iar de multe ori lichidul menstrual poate rămâne blocat în vagin.
“O fată în situația asta ar avea dureri atât de mari încât ar fi transportată la spital, unde ar suferi o intervenție chirurgicală pentru a putea elimina lichidul. Cu toate acestea, eu nu am fost atât de norocoasă”, a scris tânăra.

În cazul ei, lichidul menstrual putea fi eliberat în mod normal. Potrivit Daily Mail, situația tinerei nu este una specială, fiind mai multe femei care suferă de această anomalie, dar care reușesc să rezolve problema cu intervenții chirurghicale.

Tânăra povestește, însă, că era îngrozită de gândul că nu ar putea să facă sex. Mai mult, mama ei foarte religioasă nu a vrut inițial să o lasă să facă operație.

“Cred că a avut acest gând ciudat că îmi voi pierde virginitatea din cauza intervenției”, a mai scris tânăra.
Ca să-și convingă mama, adolescenta a realizat chiar și o prezentare în PowerPoint, iar după mai multe săptămâni, femeia i-a dat voie să se opereze.
“Ironic, însă tot nu folosesc tampoane. Și vor mai fi câțiva ani până când voi face sex cu cineva”, a mai scris tânăra.

 

Post-ul Fata fără vagin. Drama unei adolescente care s -a născut cu o anomalie în zona intimă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fata fără vagin. Drama unei adolescente care s -a născut cu o anomalie în zona intimă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Petrolul îl dorește pe ”Găniță” pentru banca tehnică. Oprița nu are licență PRO

Petrolul îl dorește pe ”Găniță” pentru banca tehnică. Oprița nu are licență PRO – Surse apropiate clubului Petrolul, ultimul loc în Liga I, citate de sportonlineph.ro, susțin că șefii ”lupilor” …]

Sport 0 Comentarii

Aici va fi cartierul general al naționalei de fotbal a României în perioada turneului final Euro 2016. Tricolorii vor locui la Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly, un stabiliment de cinci stele din apropierea Parisului

Aici va fi cartierul general al naționalei de fotbal a României în perioada turneului final Euro 2016. Tricolorii vor locui la Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly, un stabiliment de …]

Sport 0 Comentarii

Incendiu puternic de vegetaţie în Harghita! Pompierii şi voluntarii încearcă să stingă focul!

Incendiu puternic de vegetaţie în Harghita! Pompierii şi voluntarii încearcă să stingă focul! – Mai mulţi pompieri, voluntari şi pădurari încearcă să stingă, de 17 ore, un incendiu de vegetaţie …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*