9 aprilie 2016 Comentarii 0

FC Barcelona nu se joacă: Neymar are interzis la Copa America!

FC Barcelona nu se joacă: Neymar are interzis la Copa America!

Atacantul brazilian al echipei FC Barcelona, Neymar, nu este lăsat de către clubul catalan să evolueze la Copa America, competiție care va avea loc în luna iunie (3-26 iunie).

Această decizie, care a fost transmisă deja Confederației Braziliene de Fotbal, a fost motivată de oficialii grupării FC Barcelona prin faptul că jucătorul are nevoie de odihnă! În schimb, Barca este gata să-l lase pe Neymar să evolueze în echipa Braziliei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, programate în luna august.

Atacantul anunțase că își dorește să poată evolua la ambele competiții, iar selecționerul Braziliei, Dunga, care va fi pe bancă și la JO de la Rio, speră să-i înduplece în ultimul moment pe șefii Barcelonei pentru a-i lăsa jucătorul și la Copa America. În acest sens, Neymar a propus o soluție de compromis: să joace la JO 2016, dar și la Copa America, însă numai din faza sferturilor de finală!

Interesant este faptul că grupările de fotbal sunt obligate să lase jucătorii la acțiunile echipelor naționale, cum este și Copa America, însă nu și la Jocurile Olimpice de vară, pentru că acestea nu figurează în calendarul oficial! Însă FC Barcelona a marșat pe ideea exprimată de selecționerul Braziliei, Dunga, carwe, de curând, a precizat că, dacă ar fi să aleagă între cele două competiții, ar prefera ca Neymar să facă parte din lotul pentru Rio. Motivul? Echipa de fotbal a Braziliei n-a cucerit niciodată aurul olimpic.

 

Post-ul FC Barcelona nu se joacă: Neymar are interzis la Copa America! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – FC Barcelona nu se joacă: Neymar are interzis la Copa America!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Evacuarea aeroportului din Amsterdam, provocată de un polonez fără adăpost

Evacuarea aeroportului din Amsterdam, provocată de un polonez fără adăpost – Bărbatul care a iscat marți alertă pe aeroportul Amsterdam-Schiphol, spunând că e terorist, este un cetățean polonez fără adăpost …]

Sport 0 Comentarii

Marius Copil, în turul al doilea al calificărilor la Guangzhou

Marius Copil, în turul al doilea al calificărilor la Guangzhou – Tenismanul român Marius Copil l-a învins pe indianul N Vijay Sundar Prashanth cu 6-4, 6-3, duminică, în runda inaugurală …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali face revoluție în lotul Stelei: ”Iau cei mai buni zece jucători din România, intru în Liga Campionilor și obțin 25 de milioane de euro!”

Gigi Becali face revoluție în lotul Stelei: ”Iau cei mai buni zece jucători din România, intru în Liga Campionilor și obțin 25 de milioane de euro!” – De când a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*