12 mai 2016 Comentarii 0

Federația Română de Fotbal îl dă în judecată pe medicul Pompiliu Popescu pentru ”acuze total nefondate”

Federația Română de Fotbal îl dă în judecată pe medicul Pompiliu Popescu pentru ”acuze total nefondate”

Federația Română de Fotbal a anunțat, joi, pe site-ul oficial că îl dă în judecată pe medicul Pompiliu Popescu pentru ”acuze total nefondate”.  

”Din dorința de a clarifica modificările de componență ale staff-ului medical pentru echipa națională în spiritul adevărului, Federația Română de Fotbal face următoarele precizări.

Federația Română de Fotbal nu l-a demis pe medicul Pompiliu Popescu, aceste presupuneri neavând cum să se întâmple potrivit cadrului legal. Prin împlinirea vârstei de pensionare, contractul de muncă al lui Pompiliu Popescu a încetat. Din acest moment, dumnealui nu mai făcea parte de facto din rândul angajaților FRF.

Ulterior, negocierile pentru încheierea unei noi colaborări au eșuat. Unul din principalele argumente: în urma analizei raportului financiar privind achiziția medicamentelor pentru loturile reprezentative a reieșit clar faptul că în perioada de activitate a medicului Pompiliu Popescu au existat cheltuieli nejustificate în această zonă.

Prin eficientizarea procedurilor de achiziție și fără ca această zonă să mai fie în responsabilitatea exclusivă a medicului Pompiliu Popescu, Federația Română de Fotbal a reușit să asigure același necesar cu o economie de 90.000 de euro. Asta în condițiile în care achizițiile de medicamente și susținătoare de efort s-au făcut și se fac în continuare tot prin farmaciile utilizate de doctorul Popescu.

Asistăm cu mâhnire la o serie de acuze total nefondate din partea domnului Pompiliu Popescu și ne rezervăm dreptul a acționa în instanță în urma acestora. Rămâne, în același timp, o nedumerire: dacă aceste acuzații nu ar fi minciuni, atunci de ce ele nu au existat în cei doi ani de colaborare cu domnul Popescu, ci abia acum când, potrivit legii, a împlinit vârsta pensionării?”.

Medicul Pompiliu Popescu, dat afară după 26 de ani la echipa națională, în urma scandalului primelor pentru calificarea la Euro 2016, s-a dezlănțuit miercuri împotriva președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a secretarului general adjunct al FRF, Gabriel Bodescu, și al selecționerului Anghel Iordănescu.

”M-a ajutat Dumnezeu să termin cu bine, nu mai puteam să lucrez cu acești doi securiști, Răzvan Burleanu și Gabriel Bodescu. Sunt travestiți în fotbal, nu aparțin fotbalului. La FRF se practică presiunea, intimidarea și șantajul. Îi cer demisia lui Burleanu, pentru abuz în serviciu. Iordănescu m-a umilit în ultimul hal. La ultima acțiune, orice discuție cu el era o umilință fără margini. Și asta, de față cu jucătorii. Țipa la mine și îmi cerea explicații de față cu jucătorii. Mi-a desființat personalitatea”, a tunat Pompiliu Popescu, supărat că a trebuit să îndure mai multe umilințe până ca FRF să-i achite cei 90.000 de euro pentru calificarea naționalei la Euro.

”S-au simtit lezați că am cutezat să-mi cer drepturile pentru munca mea. N-au nevoie de profesioniști. Nu pot fi informatorul lor”, a mai spus doctorul Generației de aur.

Citește și: 

Medicul Pompiliu Popescu, concediat de FRF, îi atacă dur pe Iordănescu, pe Burleanu și pe Bodescu: ”Presiune, intimidare, șantaj. Securiști! Niște travestiți! Burleanu, handicapat! Puiu m-a umilit!”

Post-ul Federația Română de Fotbal îl dă în judecată pe medicul Pompiliu Popescu pentru ”acuze total nefondate” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Federația Română de Fotbal îl dă în judecată pe medicul Pompiliu Popescu pentru ”acuze total nefondate”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Scapă, doctore? FC Brașov a fost dată pe mâna unui medic

Scapă, doctore? FC Brașov a fost dată pe mâna unui medic – Medicul ”stegarilor“, Gheorghe Popa, a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, ca preşedinte interimar la …]

Sport 0 Comentarii

Un copil de 10 ani a primit 10.000 de dolari de la Facebook, după ce a descoperit o vulnerabilitate la Instagram

Un copil de 10 ani a primit 10.000 de dolari de la Facebook, după ce a descoperit o vulnerabilitate la Instagram – Jani, un copil în vârstă de 10 ani …]

Sport 0 Comentarii

LPF a stabilit când joacă Steaua și Dinamo în sferturile Cupei Ligii

LPF a stabilit când joacă Steaua și Dinamo în sferturile Cupei Ligii – Meciul Dinamo – CFR Cluj, contând pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii, a fost programat la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*