8 aprilie 2016 Comentarii 0

Femeia care se culcă numai cu bărbați căsătoriți. De ce a ales acest stil de viață

Femeia care se culcă numai cu bărbați căsătoriți. De ce a ales acest stil de viață

O britanică în vârstă de 36 de ani se „laudă” că are relații numai cu bărbați însurați. Femeia susține că a avut până acum relații cu nouă bărbați căsătoriți și nu se simte deloc vinovată de acest lucru.

Jenny Hendle, care lucrează într-o patiserie, spune că nu există bărbați loiali și că nu o interesează să se întâlnească cu bărbați care îi promit marea cu sarea, apoi sunt infideli. Astfel, ea îi preferă pe cei căsătoriți, pentru că în acest fel nu se simte obligată față de ei, scrie The Sun.

Britanica a povestit că, atunci când era adolescentă, credea în dragoste, dar a realizat odată cu trecerea anilor că totul era doar o iluzie. Prima relație serioasă a avut-o la 15 ani, cu un atlet de 21 de ani, care a înșelat-o. La 27 de ani, l-a cunoscut pe bărbatul care i-a devenit soț și cu care a făcut un copil. Ce doi au divorțat însă după doi ani, suspectându-l că i-a fost infidel.

Cu al doilea soț s-a căsătorit în anul 2008, dar relația nu a durat decât trei ani, deși acesta nu a înșelat-o niciodată. Cei doi au împreună un copil.

După aceste două căsnicii eșuate, femeia a decis să adopte un alt stil de viață și a început să iasă numai cu bărbați însurați, fără a avea niciun regret.

Post-ul Femeia care se culcă numai cu bărbați căsătoriți. De ce a ales acest stil de viață apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Femeia care se culcă numai cu bărbați căsătoriți. De ce a ales acest stil de viață

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simona Halep a dat nas în nas în Singapore cu două rivale la titlu

Simona Halep a dat nas în nas în Singapore cu două rivale la titlu – După Simona Halep (24 de ani), în Singapore au ajuns și celelalte jucătoare care amenință …]

Sport 0 Comentarii

Fotbalul în doliu, după decesul lui Ekeng: finala Cupei, etapele de Liga I și Liga II, amânate!

Fotbalul în doliu, după decesul lui Ekeng: finala Cupei, etapele de Liga I și Liga II, amânate! – FRF a decis ca finala Cupei României, dintre Dinamo și CFR Cluj, …]

Sport 0 Comentarii

Decizie fără precedent în fotbalul românesc. ^Ce a decis luni FRF, în memoria victimelor din carnagiul de la clubul Colectiv

Decizie fără precedent în fotbalul românesc. ^Ce a decis luni FRF, în memoria victimelor din carnagiul de la clubul Colectiv – Federația Română de Fotbal solicită respectuos membrilor săi afiliați …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*