Femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume s-a logodit! A primit un inel de 1.500.000 $! FOTO ÎN ARTICOL
4 mai 2016 Comentarii 0

Femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume s-a logodit! A primit un inel de 1.500.000 $! FOTO ÎN ARTICOL

Femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume s-a logodit! A primit un inel de 1.500.000 $! FOTO ÎN ARTICOL

Kate Upton se pregătește să meargă la altar. Aceasta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Justin Verlander, care i-a oferit un inel superb cu un diamant uriaș de opt carate, al cărui preț a fost estimat la 1.500.000 de dolari. 

Considerată femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, actrița și fotomodelul Sports Illustrated , în vârstă de 23 de ani, și-a afișat mândră noua podoabă la gala dedicată „Institutului pentru Arta Costumului” de la muzeul Metropolitan.

MET Costume Institute Gala 2016

Kate și jucătorul de baseball, Justin Verlander (33 de ani), de la Detroit Tigers, formează un cuplu de trei ani. „Sunt extrem de entuziasmată. M-a cerut înaintea începerii seoznului și am ținut logodna secret o perioadă. Acum sunt fericită să pot să o împărtășesc întregii lumi”, a spus Upton. În plus, actrița din „The Other Woman” a adăugat că încă nu a au ales data nunții și încă se bucură de perioada logodnei.

Daily Instagram Posts

Fotografii: Hepta

Post-ul Femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume s-a logodit! A primit un inel de 1.500.000 $! FOTO ÎN ARTICOL apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume s-a logodit! A primit un inel de 1.500.000 $! FOTO ÎN ARTICOL

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

EXCLUSIV / Ekeng nu ar fi făcut infarct. Ce spune un medic primar de urgență despre cauza decesului

EXCLUSIV / Ekeng nu ar fi făcut infarct. Ce spune un medic primar de urgență despre cauza decesului – Un fotbalist moare pe teren. Ekeng a decedat sâmbătă după ce …]

Sport 0 Comentarii

Primul antrenor demis și la handbal: Energia a rămas fără tehnician

Primul antrenor demis și la handbal: Energia a rămas fără tehnician – Liviu Andrieș este prima ”victimă” din acest sezon competițional. Tehnicianul echipei și-a prezentat demisia în cursul acestei săptămâni …]

Sport 0 Comentarii

Astra Giurgiu şi ASA Tg. Mureş au scăpat de depunctare. În ceea ce privește o nouă sancțiune pentru CFR Cluj, decizia s-a amânat până la un verdict TAS legat de prima penalizare!

Astra Giurgiu şi ASA Tg. Mureş au scăpat de depunctare. În ceea ce privește o nouă sancțiune pentru CFR Cluj, decizia s-a amânat până la un verdict TAS legat de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*