18 aprilie 2016 Comentarii 0

„Fermă de copii”, într-un spital de India! Aceștia erau vânduți și schimbați pentru 1.500 $ fiecare!

„Fermă de copii”, într-un spital de India! Aceștia erau vânduți și schimbați pentru 1.500 $ fiecare!

Scandal uriaș în India, după ce autoritățile au descoperit și au anihilat „o fermă ilegală de copii” care opera dintr-un spital din orașul Gwalior, unde copii nou-născuți „nedoriți” erau vânduți sau schimbați pentru 1.500 de dolari fiecare.

Bebelușii proveniți în urma unor violuri sau a unor relații ilicite, veneau pe lume, potrivit poliției, în spitalul Palash din orașul Gwalior din statul indian Madhya Pradesh, iar apoi erau vânduți spre adopție. Autoritățile au anunțat că au reușit în timpul investigațiilor să salveze doi nou-născuți, în timp ce alți trei fuseseră vânduți unor cupluri din provinciile Uttar, Pradesh și Chhattisgarh.

Cel puțin cinci persoane, printre care și directorul spitalului, Arun Bhadoria, au fost arestate. Bhadoria se pare că avea agenți în regiunea Chambal, unde aceștia obișnuiau să caute fete tinere care erau însărcinate cu bebeluși nedoriți. „Când o tânără se apropia de finalul sarcinii, medicii de la acest spital o convingeau că îi vor asigura o naștere în condiții de siguranță și în mare secret. Din momentul în care bebelușul era adus pe lume și mama externată, autoritățile spitalului începeau căutările pentru cupluri naive care ar fi putut să îi cumpere.

Într-unul dintre cazuri, o tânără a ales să-și schimbe fetița nou-născută cu un băiețel, iar un cuplu din Gwalior care avea doi băieți, și-a schimbat unul dintre băieți cu o fetiță la acest spital”, a declarat un reprezentant al poliției. Autoritățile au organizat un raid la spital după ce au primit un pont că aici ar exista o adevărată rețea de trafic de bebeluși și după ce managerul spitalului nu a putut să furnizeze informații despre originea lor. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a da de urma cuplurilor care au cumpărat cei trei bebeluși și de a salva alți copii vânduți în același mod.

Post-ul „Fermă de copii”, într-un spital de India! Aceștia erau vânduți și schimbați pentru 1.500 $ fiecare! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – „Fermă de copii”, într-un spital de India! Aceștia erau vânduți și schimbați pentru 1.500 $ fiecare!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Doar două echipe de top au marcat mai mult decât Suarez, Neymar și Messi în 2015

Doar două echipe de top au marcat mai mult decât Suarez, Neymar și Messi în 2015 – Impresia pe care o lasă Barcelona, aceea a unei echipe imposibil de oprit, …]

Sport 0 Comentarii

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis”

Debandadă în fotbal: ”De astăzi, orice jucător legitimat la un club în insolvență și neplătit de 90 de zile poate să pleace gratis” – Emiliam Hulubei, șeful AFAN, a anunțat …]

Sport 0 Comentarii

Sulley Muniru a fost operat! Va lipsi de pe teren o lungă perioadă

Sulley Muniru a fost operat! Va lipsi de pe teren o lungă perioadă – După ce l-a pierdut pentru tot sezonul pe marocanul Kharja, clubul Steaua Bucuresti a anunțat că, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*