8 aprilie 2016 Comentarii 0

Fidel Castro, o nouă apariție neașteptată în public

Fidel Castro, o nouă apariție neașteptată în public

Fostul președinte cubanez și lider revoluționar, Fidel Castro, și-a făcut joi o apariție neașteptată în public, vizitând o școală din Havana pentru a celebra ziua în care s-a născut fosta sa cumnată, o eroină revoluționară care a luptat alături de el timp de aproape 60 de ani.
Televiziunea de stat a transmis imagini cu Fidel Castro stând la un birou și discutând cu elevi și profesori de la această școală, numită după soția președintelui în exercițiu Raul Castro, Vilma Espin, care a murit în 2007 la vârsta de 77 de ani.
„Sunt sigur că Vilma ar fi fost fericită într-o zi ca cea de azi. Ar veea de ce și-a sacrificat viața. Toți cei care au pierit luptând pentru Revoluție au lăsat în urma lor energii pozitive „, a spus liderul Revoluției cubaneze din 1959.
Fostul lider cubanez era îmbrăcat sport, iar pe cap a purtat o șapcă albastră. Ultima lui apariție pblică a avut loc, în iulie, anul trecut, când s-as întâlnit cu un grup de muncitori.
Fidel Castro, care în august ar urma împlinească 90 de ani, a predat președinția Cubei în 2008 fratelui său mai tânăr Raul Castro, din cauza unei boli. El se întâlnește deseori cu demnitari străini la locuința sa și scrie ocazional comentarii de ziar, însă este foarte  rar văzut în public.

Post-ul Fidel Castro, o nouă apariție neașteptată în public apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fidel Castro, o nouă apariție neașteptată în public

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Tomas Ryde râde după startul lansat al naționalei feminine de handbal a României la CM 2015. ^”Sunt mulțumit de cum au jucat fetele” / GALERIE FOTO

Tomas Ryde râde după startul lansat al naționalei feminine de handbal a României la CM 2015. ^”Sunt mulțumit de cum au jucat fetele” / GALERIE FOTO – Naționala feminină de …]

Sport 0 Comentarii

Serena Williams a organizat funeralii publice! I-a murit cățelul! Profită Simona Halep de degringolada emoțională a liderului mondial?

Serena Williams a organizat funeralii publice! I-a murit cățelul! Profită Simona Halep de degringolada emoțională a liderului mondial? – Serena Williams (34 de ani și liderul incontestabil al ierarhiei mondiale …]

Sport 0 Comentarii

Steaua, la un pas de un transfer uriaș. Negociază cu un jucător trecut pe la Inter, Roma și Fiorentina

Steaua, la un pas de un transfer uriaș. Negociază cu un jucător trecut pe la Inter, Roma și Fiorentina – Cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de dolcesport.ro, anunță că Steaua …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*