2 mai 2016 Comentarii 0

Fiica cea mare a președintelui SUA a ales să studieze la Harvard. Malia Obama va lua, însă, o pauză de un an după absolvirea liceului

Fiica cea mare a președintelui SUA a ales să studieze la Harvard. Malia Obama va lua, însă, o pauză de un an după absolvirea liceului

Malia Obama, fiica cea mare a președintelui american, a ales să ia o pauză de un an după absolvirea liceului, care va avea loc în iunie. Ulterior, ea va începe cursurile la renumita Universitate Harvard.

”Preşedintele şi doamna Obama au anunţat astăzi că fiica lor, Malia, va urma cursurile Universităţii Harvard din toamna anului 2017, ca o membră a promoţiei 2021, Malia va avea o pauză de un an înainte să înceapă şcoala”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, transmite AP.

Mai mult, chiar Universitatea Harvard îşi încurajează studenţii să îşi ia o pauză de un an pentru a călători sau pentru un proiecte speciale.

Malia, în vârstă de 17 ani, este în prezent elevă în ultimul an la Sidwell Friends, un liceu privat şi exclusivist din Districtul Columbia, unde a fost educată şi Chelsea Clinton, singura fiică a fostei familii prezidenţiale.

Fiica familiei Obama va absolvi liceul în luna iunie şi va împlini vârsta majoratului pe 4 iulie.

Liderul american a susţinut că familia va continua să locuiască la Washington, pentru ca mezina Sasha să finalizeze liceul. Familia prezidenţială mai deţine o casă în Chicago.

Barack Obama a refuzat invitaţia de a ţine un discurs la absolvirea fiicei sale. Președintele american a afirmat că va fi prea emoţionat în acele momente.

”Voi sta acolo cu nişte ochelari negri pe ochi, care îmi vor acoperi lacrimile. Fiicele mele sunt minunate. Malia este pregătită să plece în lume, însă eu nu sunt pregătit să o văd cum mă părăseşte. Este cea mai bună prietenă a mea. Va fi dificil pentru mine să nu o văd mereu în apropierea mea, dar ea este pregătită. Este o persoană foarte inteligentă şi capabilă. Este pregătită să-şi urmeze drumul în viaţă”, a mărturisit liderul de la Casa Albă.

Barack Obama a absolvit cursurile Universităţii Columbia, iar soţia sa a studiat la Princeton. Barack și Michelle Obama s-au întâlnit, însă, în campusul Universităţii Harvard, unde încercau să-şi obţină specializarea în drept.

Post-ul Fiica cea mare a președintelui SUA a ales să studieze la Harvard. Malia Obama va lua, însă, o pauză de un an după absolvirea liceului apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fiica cea mare a președintelui SUA a ales să studieze la Harvard. Malia Obama va lua, însă, o pauză de un an după absolvirea liceului

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Atenție la tren! Stadionul Rapidului e mic copil! În Slovacia, mocănița trece printre teren și tribună! | FOTO & VIDEO

Atenție la tren! Stadionul Rapidului e mic copil! În Slovacia, mocănița trece printre teren și tribună! | FOTO & VIDEO – TJ Tatran Cierny Balog este o modestă echipă de …]

O fostă concurentă de la „Românii au talent”, pe masa de operaţie! Situaţia este delicată!

O fostă concurentă de la „Românii au talent”, pe masa de operaţie! Situaţia este delicată! – Alina Dincă a devenit cunoscută, odată cu participarea la show-ul de talente. Imediat după …]

Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime”

Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime” – Muzeul National de Istorie Grigore Antipa a publicat, pe pagina …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*