Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, este model pentru casa Chanel
22 iulie 2015 Comentarii 0

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, este model pentru casa Chanel

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, este model pentru casa Chanel – Designerul Karl Lagerfeld și-a ales pentru lansarea colecției de ochelari de soare Chanel Pearl, un model cu o moștenire genetică deosebită.

Tânăra actriță Lily-Rose Depp a fost fotografiată chiar de Karl Lagerfeld, pentru campania noilor ochelari de soare Chanel, ochelari ultra-chic, rotunzi, cu o ramă decorată cu perle discrete de jur împrejur. Lily-Rose întruchipează tinerețea și îndrăzneala ce caracterizează casa Chanel.

“Lily-Rose este uimitoare, ea reprezintă perfect tânăra generație și are toate caliățile unei stele” – spune Karl Lagerfeld despre noua imagine a casei Chanel.

Lily-Rose Depp calcă pe urmele mamei ei, Vanessa Paradis, ambasador Chanel din 1990, anul primei sale campanii pentru parfumul Coco și geanta Chanel Girl.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Politică 0 Comentarii

Regele Mihai a retras titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae

Regele Mihai a retras titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae – Nepotul Regelui Mihai a fost exclus din succesiunea la Coroana României. Acestuia i s-a retras titlul de „Principe al …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Nuntă regală în Suedia – Prințul Carl Philip s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist

Nuntă regală în Suedia – Prințul Carl Philip s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist – Într-o ceremonie fastuoasă, la Palatul Regal de la Stockholm, Prințul Philip (36) a luat-o …]

Actualitate 0 Comentarii

Anchetă la Spitalul Floreasca – Gabriel Cotabiță este implicat.

Anchetă la Spitalul Floreasca – Gabriel Cotabiță este implicat – O infirmiera de la spitalul Floreasca s-a fotografiat în pat lângă Gabriel Cotabiță, pe când acesta era în Secția de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*