Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, este model pentru casa Chanel
22 iulie 2015 Comentarii 0

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, este model pentru casa Chanel

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, este model pentru casa Chanel – Designerul Karl Lagerfeld și-a ales pentru lansarea colecției de ochelari de soare Chanel Pearl, un model cu o moștenire genetică deosebită.

Tânăra actriță Lily-Rose Depp a fost fotografiată chiar de Karl Lagerfeld, pentru campania noilor ochelari de soare Chanel, ochelari ultra-chic, rotunzi, cu o ramă decorată cu perle discrete de jur împrejur. Lily-Rose întruchipează tinerețea și îndrăzneala ce caracterizează casa Chanel.

“Lily-Rose este uimitoare, ea reprezintă perfect tânăra generație și are toate caliățile unei stele” – spune Karl Lagerfeld despre noua imagine a casei Chanel.

Lily-Rose Depp calcă pe urmele mamei ei, Vanessa Paradis, ambasador Chanel din 1990, anul primei sale campanii pentru parfumul Coco și geanta Chanel Girl.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Kim Kardashian dezvăluie sexul copilului pe care îl va avea cu Kanye West!

Kim Kardashian dezvăluie sexul copilului pe care îl va avea cu Kanye West – Vedeta a dezvăluit, într-o postare pe Instagram, faptul că va avea un băiețel. În America, ieri s-a …]

Ştirea Zilei 0 Comentarii

Joi începe festivalul UNTOLD la Cluj-Napoca. Sute de mii de persoane sunt așteptate

Joi începe festivalul UNTOLD la Cluj-Napoca. Sute de mii de persoane sunt așteptate – Festivalul UNTOLD este proiectul principal al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de …]

Cultura/Educatie 0 Comentarii

Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România

Prinţul Charles işi încheie Vineri concediul în România – Viscri este o localitate de pe meleagurile Braşovului, de care moştenitorul coroanei britanice s-a îndrăgostit şi unde şi-a cumpărat chiar şi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*