Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat
18 iulie 2015 Comentarii 0

Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat

Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat – Filmul le arată pe viitoarea regina Elisabeta a II-a pe când avea doar 6 ani, alături de mama sa, Regina Elisabeta.

Purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, a declarat:

„Este dezamăgitor că un film făcut acum 80 de ani și provenind, se pare, din arhivele personale ale familiei regale a fost obținut și exploatat în acest fel”.

Viitoarea regina Elisabeta a II-a, alături de mama sa, Regina Elisabeta, au fost surprinse într-un scurt filmuleț în timp ce executau salutul nazist, încurajate, aparent, de unchiul reginei, viitorul rege Edward VIII. Acesta a abdicat în 1936, având apoi legături cu Hitler.

Dintr-un filmuleț video de aproximativ 20 de secunde realizat de un amator, intre 1933 sau 1934 la reședința de vară a familiei regale, castelul scoțian Balmoral, au fost extrase imagini ce au fost publicate de tabloidul The Sun.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

Incredibil! Cu ce preț s-au vândut la licitație chiloții reginei Victoria!

Incredibil! Cu ce preț s-au vândut la licitație chiloții reginei Victoria – Casa Chippenham Auction Rooms din comitatul englez Wiltshire a reușit șă vandă la licitație, pentru suma record de …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Lupta unui surfer cu doi RECHINI

Lupta unui surfer cu doi RECHINI – În timpul unei competiţii organizate în Africa de Sud, unul dintre competitori, surferul Mick Fanning, a fost atacat de doi rechini. Sportivul australian, …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Nouă persoane ucise într-un atac armat la o biserică din Charleston, SUA

Nouă persoane ucise într-un atac armat la o biserică din Charleston, SUA – Un bărbat alb a deschis focul într-o biserică afroamericană istorică, în  orașul  Charleston din statul South Carolina, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*