Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat
18 iulie 2015 Comentarii 0

Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat

Un filmuleț cu Regina Elisabeta în timp ce executa salutul nazist a fost publicat – Filmul le arată pe viitoarea regina Elisabeta a II-a pe când avea doar 6 ani, alături de mama sa, Regina Elisabeta.

Purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, a declarat:

„Este dezamăgitor că un film făcut acum 80 de ani și provenind, se pare, din arhivele personale ale familiei regale a fost obținut și exploatat în acest fel”.

Viitoarea regina Elisabeta a II-a, alături de mama sa, Regina Elisabeta, au fost surprinse într-un scurt filmuleț în timp ce executau salutul nazist, încurajate, aparent, de unchiul reginei, viitorul rege Edward VIII. Acesta a abdicat în 1936, având apoi legături cu Hitler.

Dintr-un filmuleț video de aproximativ 20 de secunde realizat de un amator, intre 1933 sau 1934 la reședința de vară a familiei regale, castelul scoțian Balmoral, au fost extrase imagini ce au fost publicate de tabloidul The Sun.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill

McDonald’s a pierdut miliarde de dolari cu Chipotle Mexican Grill – Lanţul de restaurante din Statele Unite ale Americii, Germania, Canada şi Franţa, Chipotle Mexican Grill este specializat în burritos …]

Politică 0 Comentarii

G7, pregătiți să impună noi sancțiuni Rusiei

G7, pregătiți să impună noi sancțiuni Rusiei – Statele Unite și aliații săi, acuză Rusia de suprimarea acordului de la Minsk, semnat pe 12 februarie și de întreținere a rebeliunilor …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Aeroportul cu cea mai lungă pistă din Europa a fost vândut contra sumei de 10.000 de euro

Aeroportul cu cea mai lungă pistă din Europa a fost vândut contra sumei de 10.000 de euro – Un aeroport din Spania a fost vândut la licitaţie pentru suma de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*