Fiscul vrea să își trimită spionii în cluburile de noapte
24 iulie 2015 Comentarii 0

Fiscul vrea să își trimită spionii în cluburile de noapte

Fiscul vrea să își trimită spionii în cluburile de noapte – Inspectori ANAF îmbrăcați în civil își vor petrece nopțile de weekend la bar, să stea cu ochii pe casele de marcat.

Inspectorii au observat că din unele localuri sunt scoase sume mari de bani fără a fi trecute pe casă, pentru a nu fi găsiți la un eventual control.

Inspectorii sub acoperire trebuie să se infiltreze pe terase sau în cluburi, îmbrăcați în civil și să stea cu un ochii pe casele de marcat. Dacă constată că se strâng sume mari de bani care ar putea să nu fie fiscalizate, anunță echipele de pe teren să vină în control.

Cluburile vizate ar fi în special cele din București și de pe litoral. Tacticile au rol de descurajare, pentru ca sumele colectate sunt relativ mici raportate la nivelul marii evaziuni.

Astfel de măsuri vor fi luate și în angrouri, unde Direcția Antifraudă vrea să își înființeze puncte fixe de lucru. Fiscul vrea să își deschidă birouri în marile angrouri pe care le suspectează de evaziune fiscală

De 1 mai, sute de inspectori au verificat stațiunile turistice și au controlat peste 450 de restaurante, baruri și cluburi, eliberând amenzi de aproape jumătate de milion de euro.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Politică 0 Comentarii

Xenofobia, posibil viciu indus societatii românesti – susține deputatul Cornel Comșa

Xenofobia, posibil viciu indus societatii românesti – susține deputatul Cornel Comșa – În contextul politicii inumane a Guvernului maghiar în privința refugiaților, tot mai multe voci din opinia publică românească, …]

Actualitate 0 Comentarii

Tiberiu Nițu și-a dat demisia din funcția de procuror general

Tiberiu Nițu și-a dat demisia din funcția de procuror general – Procurorul general Tiberiu Nitu a demisionat, marți, din functie dupa ce DNA l-a acuzat ca a beneficiat ilegal de …]

Actualitate 0 Comentarii

Scutire de impozit pentru angajații firmelor nou-înființate din domeniul IT

Scutire de impozit pentru angajații firmelor nou-înființate din domeniul IT – Angajaţii firmelor nou-înfiinţate din domeniul IT vor fi scutiți de impozit pe venit. Ministrul Comunicaţiilor vrea ca start-upurile să …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*