Fiscul vrea să își trimită spionii în cluburile de noapte
24 iulie 2015 Comentarii 0

Fiscul vrea să își trimită spionii în cluburile de noapte

Fiscul vrea să își trimită spionii în cluburile de noapte – Inspectori ANAF îmbrăcați în civil își vor petrece nopțile de weekend la bar, să stea cu ochii pe casele de marcat.

Inspectorii au observat că din unele localuri sunt scoase sume mari de bani fără a fi trecute pe casă, pentru a nu fi găsiți la un eventual control.

Inspectorii sub acoperire trebuie să se infiltreze pe terase sau în cluburi, îmbrăcați în civil și să stea cu un ochii pe casele de marcat. Dacă constată că se strâng sume mari de bani care ar putea să nu fie fiscalizate, anunță echipele de pe teren să vină în control.

Cluburile vizate ar fi în special cele din București și de pe litoral. Tacticile au rol de descurajare, pentru ca sumele colectate sunt relativ mici raportate la nivelul marii evaziuni.

Astfel de măsuri vor fi luate și în angrouri, unde Direcția Antifraudă vrea să își înființeze puncte fixe de lucru. Fiscul vrea să își deschidă birouri în marile angrouri pe care le suspectează de evaziune fiscală

De 1 mai, sute de inspectori au verificat stațiunile turistice și au controlat peste 450 de restaurante, baruri și cluburi, eliberând amenzi de aproape jumătate de milion de euro.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Politică 0 Comentarii

PNL începe efectuarea sondajelor pentru stabilirea candidaților la alegerilor locale

PNL începe efectuarea sondajelor pentru stabilirea candidaților la alegerilor locale – PNL va stabili luni firmele care vor efectua sondaje de opinie cu posibilii candidați din județe pentru alegerilor locale, …]

Actualitate 0 Comentarii

Inventivitate românească! Inspectori fiscali dați în judecată de patronii firmelor pe care le controlează

Inventivitate românească! Inspectori fiscali dați în judecată de patronii firmelor pe care le controlează – Dovedind încă o dată că sunt cât pot fi de inventivi, unii patroni români au …]

Actualitate 0 Comentarii

Cu cât ar putea crește indemnizația de șomaj – PROIECT

Cu cât ar putea crește indemnizația de șomaj – PROIECT – Potrivit unui proiect de lege iniţiat de şase parlamentari independenţi şi un deputat UNPR, indemnizația de șomaj pentru persoanele …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*