2 mai 2016 Comentarii 0

Fiul cântăreților Viorica și Ioniță din Clejani, prins cu 175 km/oră pe Splaiul Independenței

Fiul cântăreților Viorica și Ioniță din Clejani, prins cu 175 km/oră pe Splaiul Independenței

Un șofer în vârstă de 18 a fost prins, luni dimineață, de polițiltii de la Rutieră, rulând cu o viteză de 175 de kilometri la oră pe Splaiul Independenței din Capitală. La volan era nimeni altul decât mezinul Clejanilor, Constantin Manole.

Fiul cântăreților Viorica și Ioniță din Clejani a fost depistat de un aparat radar, care era amplasat pe Splaiul Independenței, porțiunea dintre Târgul Vitan și Pasajul Vitan. Viteza înregistrată a fost una amețitoare, 175 km/oră, în condițiile în care pe șoseaua respectivă limita legală este de 60 km/oră.

Constantin Manole, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW X5, a fost tras pe dreapta de polițiștii Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei, care i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și i-au aplicat o amendă contravențională de 1.125 de lei. Tânărul șofer, care a obținut permisul în ianuarie 2016, va trebui să dea din nou un examen de siguranță rutieră pentru a redobândi dreptul de a conduce.

Post-ul Fiul cântăreților Viorica și Ioniță din Clejani, prins cu 175 km/oră pe Splaiul Independenței apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fiul cântăreților Viorica și Ioniță din Clejani, prins cu 175 km/oră pe Splaiul Independenței

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un fotbalist de Liga 1 s-a angajat ca dansator în Ansamblul folcloric ”Doruri Mureșene”

Un fotbalist de Liga 1 s-a angajat ca dansator în Ansamblul folcloric ”Doruri Mureșene” – Vlad Boția, unul dintre cei mai talentaţi jucători produşi de FC Braşov este golgheter la …]

Sport 0 Comentarii

Traian Băsescu îi face plângere procurorului general interimar, pentru abuz în serviciu

Traian Băsescu îi face plângere procurorului general interimar, pentru abuz în serviciu – Traian Băsescu a anunțat marți că îi va face o plângere procurorului general interimar al României, Bogdan …]

Sport 0 Comentarii

Alexandru Maxim a jucat pentru Stuttgart cu banderolă neagră pe braț

Alexandru Maxim a jucat pentru Stuttgart cu banderolă neagră pe braț – Mijlocașul Alexandru Maxim a fost impresionat de tragedia petrecută vineri seară în clubul Colectiv din București, unde un …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*