2 aprilie 2016 Comentarii 0

Fiul lor a fost găsit mort în sala de sport, însă atunci când l-au deshumat au avut parte de un şoc! Ce au găsit în sicriu!

Fiul lor a fost găsit mort în sala de sport, însă atunci când l-au deshumat au avut parte de un şoc! Ce au găsit în sicriu!

Tânărul atlet american, în vârstă de 17 ani a fost găsit mort în sala de sport. Părinţii acestuia, Kenneth si Jacquelyn Johnson, au povestit cu groază prin ce au trecut atunci când l-au deshumat pe Kendrick. Se pare că în loc de organele fiului lor, au găsit bucăți de ziare, scrie Daily Mail.

Baiatul a fost găsit mort, înfăşurat într-un covor, în sala de sport a Liceului „Lowndes County”, fără urme de violenţă.
Concluzia oficială a fost că băiatul a murit sufocat în interiorul covorului rulat, după ce s-a băgat înăuntru pentru a-şi recupera pantoful. Neîncrezători în verdictul autorităţilor, părinţii au cerut exhumarea băiatului pentru realizarea unei noi autopsii, convinsi fiind că fiul lor a fost omorât. Cei doi au fost însă şocaţi în momentul în care au văzut că în locul creierului, inimii, plămânilor şi ficatului se aflau ziare!

„Mi-e foarte greu să-mi dau seama cine nu a pus înapoi, în trup, organele băiatului”, a declarat dr.Bill Anderson, cel care a făcut cea de-a doua autopsie. „Suntem foarte dezamăgiţi. Când l-am îngropat pe Kendrick, am crezut ca îl îngropăm pe Kendrick, nu jumătate din el”, a spus tatăl băiatului, potrivit realitatea.net.

Post-ul Fiul lor a fost găsit mort în sala de sport, însă atunci când l-au deshumat au avut parte de un şoc! Ce au găsit în sicriu! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fiul lor a fost găsit mort în sala de sport, însă atunci când l-au deshumat au avut parte de un şoc! Ce au găsit în sicriu!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un multiplu campion balcanic a murit în sală. A fost resuscitat în zadar zeci de minute

Un multiplu campion balcanic a murit în sală. A fost resuscitat în zadar zeci de minute – Octavian Remus Mihăiţă, multiplu campion balcanic la culturism, a murit după ce i …]

Sport 0 Comentarii

Liga 1, etapa a 10-a, play-out. Fotbalul revine la viață. FC Voluntari – CSMS Iaşi 0-0. Echipele de start / LIVE

Liga 1, etapa a 10-a, play-out. Fotbalul revine la viață. FC Voluntari – CSMS Iaşi 0-0. Echipele de start / LIVE – Liga 1 FC Voluntari – CSMS Iaşi 0-0 / …]

Sport 0 Comentarii

James Rodriguez, prins conducând cu 200 km/h. Îl așteaptă o amendă și suspendarea permisului

James Rodriguez, prins conducând cu 200 km/h. Îl așteaptă o amendă și suspendarea permisului – James Rodriguez, 24 de ani, are probleme la Real Madrid. Pe teren se descurcă binișor, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*