4 mai 2016 Comentarii 0

Fiul lui Dan Adamescu a primit mandat de arestare în lipsă, pentru dare de mită

Fiul lui Dan Adamescu a primit mandat de arestare în lipsă, pentru dare de mită

Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, fiind acuzat de dare de mită.

În luna martie, procurorii DNA au cerut arestarea în lipsă a lui Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, acesta fiind acuzat de două infracţiuni de dare de mită.

În ordonanţa procurorilor se arată că „în cursul lunilor iunie şi decembrie 2013, inculpatul Adamescu Bogdan Alexander împreună cu tatăl său a remis, prin intermediari, sumele de 15.000 euro respectiv 23.000 lei magistraţilor Stanciu Ion şi Rovenţa Elena, judecători la Tribunalul Bucureşti – Secţia VII Civilă pentru ca în schimb, aceştia să dispună, în dosare privind procedura insolvenţei, soluţii favorabile unora dintre societăţile la care acţionar era Adamescu Grigore Dan”.

Procurorii au anunţat că au fost făcute numeroase demersuri pentru a asigura prezenţa acestuia în faţa organelor judiciare, „însă a urmărit tergiversarea cercetărilor faţă de el şi în final sustragerea de la urmărirea penală”.

La data la care DNA a înaintat cererea de arestare preventivă a lui Bogdan Alexander Adamescu Tribunalului Bucureşti, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, declara că procurorii l-au localizat însă nu pot face public locul în care se află.

Decizia instanţei nu este definitivă, însă este executorie.

Post-ul Fiul lui Dan Adamescu a primit mandat de arestare în lipsă, pentru dare de mită apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fiul lui Dan Adamescu a primit mandat de arestare în lipsă, pentru dare de mită

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Burleanu, după decesul lui Patrick Ekeng: ”E datoria noastră să nu mai permitem un asemenea eveniment pe terenul de joc!”

Burleanu, după decesul lui Patrick Ekeng: ”E datoria noastră să nu mai permitem un asemenea eveniment pe terenul de joc!” – Cazul mijlocașului dinamovist Patrick Ekeng, care s-a prăbușit pe …]

Sport 0 Comentarii

Ana-Maria Brânză, sportivul anului la CSA Steaua București / GALERIE FOTO

Ana-Maria Brânză, sportivul anului la CSA Steaua București / GALERIE FOTO – Scrimera Ana-Maria Popescu Brânză a primit joi seară titlul de sportivul anului 2015 în cadrul CSA Steaua București, …]

Sport 0 Comentarii

România – Lituania, ora 19.00, la Rm. Vâlcea. Debut în preliminariile Euro 2016, la feminin

România – Lituania, ora 19.00, la Rm. Vâlcea. Debut în preliminariile Euro 2016, la feminin – România debutează joi, la Rm. Vâlcea, în sala ”Traian”, contra Lituaniei, în preliminariile Euro …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*