3 mai 2016 Comentarii 0

Flacăra olimpică sosește marți în capitala Braziliei

Flacăra olimpică sosește marți în capitala Braziliei

Flacăra olimpică va ajunge în cursul zilei de marți în capitala Braziliei, Brasilia, urmând să facă un tur al țării până la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, la începutul lunii august, scrie AFP, citată de agerpres.ro.

Momentul sosirii torței olimpice în capitala Brasilia coincide cu perioada în care președintele Dilma Rousseff ar putea fi obligată să părăsească funcția supremă în stat în urma unui scandal în care a fost acuzată de manipulare a conturilor publice.

Timp de trei luni, flacăra olimpică va fi purtată prin triburile indigene, va naviga la bordul unei canoe, purtată apoi pe un cal sau suspendată de un elicopter, urmând ca pe 5 august să sosească pe celebrul stadion Maracana din Rio.

Torța a fost aprinsă în aprilie, în Grecia, la situl antic, și ar trebui să fie înmânată președintei Rousseff, la sediul Președinției braziliene, însă este posibil ca șefa statului să fie obligată să demisioneze săptămâna viitoare dacă senatorii vor aproba procedura de destituire care a trecut de Camera Deputaților.

Momentul sosirii torței olimpice în capitala Brasilia coincide cu perioada în care președintele Dilma Rousseff ar putea fi obligată să părăsească funcția supremă în stat în urma unui scandal în care a fost acuzată de manipulare a conturilor publice.

La sfârșitul lunii aprilie, Dilma Rousseff s-a declarat „foarte tristă” pentru că este victima unei „nedreptăți” în procedura de demitere cu care se confruntă și al cărei rezultat ar putea să o îndepărteze de la putere înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, în contextul în care ea a depus ”eforturi mari pentru organizarea acestor Jocuri”.

Post-ul Flacăra olimpică sosește marți în capitala Braziliei apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Flacăra olimpică sosește marți în capitala Braziliei

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Olăroiu și Al Ahli face legea în Emirate. Maximum de puncte după șapte meciuri / VIDEO

Olăroiu și Al Ahli face legea în Emirate. Maximum de puncte după șapte meciuri / VIDEO – Al Ahli, antrenată de Cosmin Olăroiu, care a ratat recent trofeul Ligii Campionilor …]

Sport 0 Comentarii

Ungaria a învins cu 1-0 în Finlanda și pune presiune pe România

Ungaria a învins cu 1-0 în Finlanda și pune presiune pe România. Feroe a bătut cu 2-1 cu Grecia! Danemarca – Serbia și Irlanda – Scoția, cele mai tari meciuri …]

Cutremur de 7,8 grade în Ecuador! ZECI de MORŢI! S-a declarat STARE DE URGENŢĂ | FOTO&VIDEO

Cutremur de 7,8 grade în Ecuador! ZECI de MORŢI! S-a declarat STARE DE URGENŢĂ | FOTO&VIDEO – Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter, s-a produs …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*