27 aprilie 2016 Comentarii 0

Florin Andone s-a certat cu antrenorul său: ”Dacă vrei să pleci, pleacă!”

Florin Andone s-a certat cu antrenorul său: ”Dacă vrei să pleci, pleacă!”

Florin Andone, unul dintre cei mai în formă internaționali români, are probleme la club chiar cu puțin timp înainte de Campionatul European. Atacantul s-a certat cu propriul antrenor Jose Luis Oltra, care i-a reproșat că a glumit în timp ce el dădea indicații la un antrenament, a anunțat cotidianul „ABC”.

Totul s-a întâmplat azi, la o ședință de pregătire înaintea jocului cu Real Oviedo. Oltra n-a gustat gluma atacantului român și nici relaxarea arătată de acesta. „Să facem liniște și să muncim”, a strigat Oltra, fapt care l-a enervat pe român. 

La jocul școală care a urmat în timpul antrenamentului, antrenorul i-a reproșat românului că nu a tratat serios o fază, iar Andone a fost la un pas să o „comită”, dar a fost oprit de doi dintre colegi, Marius Stankevicius și Sasa Markovici.

„Dacă vrei să pleci, pleacă!”, i-a strigat tehnicianul. Andone s-a calmat și a continuat antrenamentul. Florin Andone are 18 goluri în acest sezon, iar Cordoba ocupă locul 8, la doar un punct distanță de locurile care duc la barajul de promovare în „Primera”.

Post-ul Florin Andone s-a certat cu antrenorul său: ”Dacă vrei să pleci, pleacă!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Florin Andone s-a certat cu antrenorul său: ”Dacă vrei să pleci, pleacă!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

O femeie din Iaşi a bătut hoţul cu ciocanul de şniţele în cap! Bărbatul a ajuns de urgenţă la spital!

O femeie din Iaşi a bătut hoţul cu ciocanul de şniţele în cap! Bărbatul a ajuns de urgenţă la spital! – A intrat prin efracţie în apartamentul a doi ieşeni …]

Sport 0 Comentarii

Golden State Warriors, la a zecea victorie consecutivă în NBA

Golden State Warriors, la a zecea victorie consecutivă în NBA – Pentru prima oară în istoria sa, echipa Golden State Warriors a câștigat primele 10 meciuri ale sezonului în Campionatul …]

Sport 0 Comentarii

Și traficanții se pregătesc de sărbătorile pascale cu teneși, parfumuri și treninguri de contrabandă

Și traficanții se pregătesc de sărbătorile pascale cu teneși, parfumuri și treninguri de contrabandă – Mai este ceva mai mult de o săptămână până la marea sărbătoare ortodoxă de Înviere …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*