19 aprilie 2016 Comentarii 0

Florin Gardoș a trecut prin momente dificile: ”Încurajările fanilor au șters zilele când voiam să renunț” | INTERVIU

Florin Gardoș a trecut prin momente dificile: ”Încurajările fanilor au șters zilele când voiam să renunț” | INTERVIU

Operat în iulie 2015, fundașul lui Southampton și al echipei naționale a revenit pe teren. A jucat 71 de minute în partida Southampton U21 – Norwich, fiind înlocuit la 2-1 pentru gazde (3-2 final). Florin Gardoș a declarat într-un interviu acordat pentru site-ul frf.ro că a avut momente l-au bântuit gânduri de retragere. 

– Florin, care sunt impresiile după primul meci pe care îl joci în urma accidentării?
– M-am simțit foarte bine, am fost entuziasmat și nerăbdător să joc acest meci. Nu aș spune că emoțiile au fost mai mari ca de obicei, dar am fost destul de emoționat. Așteptam de mult acest moment.

– Cum ai caracteriza perioada de recuperare, în afara gazonului?
– În mod categoric, una din cele mai grele perioade din viața mea. Cel mai dificil moment a fost la 6 luni de la accidentare, când am început să mă antrenez. Asta pentru că, deși sesiunile de pregătire erau la un ritm normal, eu eram obligat să fac pauze de câte 3-4 zile. A fost foarte frustrant.

– Care a fost sprijinul cel mai important în aceste luni?
– Oamenii sunt cei care m-au ajutat cel mai mult. Cei din familie, prietenii, dar, uneori, chiar și un suporter oarecare, cu un gând bun. Cel mai greu moment din fotbal cred că e atunci când vezi la televizor sau din tribună un meci și știi că puteai fi pe teren.

– Când te-am putea urmări într-un meci la prima echipă a lui Southampton?
– Teoretic, începând de săptămâna viitoare voi fi 100% apt. Asta deși mai am nevoie de jocuri pentru a intra în ritm. Sper, totuși, să prind câteva minute la prima echipă până la finalul acestui sezon.

– Îți e dor de echipa națională?
– Bineînțeles! Mi-a fost dor de fotbal și mi-este dor de tot ce înseamnă echipa națională și România. Chiar abia aștept să îmi revăd colegii de la lot… Mă gândesc la Euro, îmi doream foarte mult să fiu acolo, dar, din păcate, am revenit pe teren mult mai târziu decât credeam. Însă, cât timp mai am șanse să fiu la Euro, eu mai sper.

– Ce vrei să le transmiți fanilor care te-au încurajat în perioada de absență?
– Vreau să știți că am avut zile în care îmi venea să renunț. Au fost zile în care credeam că “primul meci” nu va mai veni. Voi ați șters aceste zile. Datorită vouă am continuat să lupt și am trecut peste toate greutățile!

 

Post-ul Florin Gardoș a trecut prin momente dificile: ”Încurajările fanilor au șters zilele când voiam să renunț” | INTERVIU apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Florin Gardoș a trecut prin momente dificile: ”Încurajările fanilor au șters zilele când voiam să renunț” | INTERVIU

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

O pisică mi-a găsit jumătatea

O pisică mi-a găsit jumătatea – Eu și Geo ne facem acum planuri de viitor. „Vinovat” pentru fericirea noastră nu este nimeni altul decât… motanul lui, datorită căruia ne-am cunoscut! …]

Sport 0 Comentarii

Emoții pentru Gigi Becali și ceilalți condamnați din fotbal care au scris cărți în pușcărie. DNA le ia lucrările la control. Vizaţi sunt și profesorii universitari care au coordonat sau validat ”operele”

Emoții pentru Gigi Becali și ceilalți condamnați din fotbal care au scris cărți în pușcărie. DNA le ia lucrările la control. Vizaţi sunt și profesorii universitari care au coordonat sau …]

Sport 0 Comentarii

Lionel Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei după ce a fost operat

Lionel Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei după ce a fost operat – Lionel Messi s-a antrenat astăzi alături de colegii de la Barcelona. Argentinianul a fost supus marţi unei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*