13 mai 2016 Comentarii 0

Florin Talpan, juristul CSA: “Becali nu a avut Steaua niciodată!”

Florin Talpan, juristul CSA: “Becali nu a avut Steaua niciodată!”

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) a afirmat, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, că Gigi Becali nu are dreptul să folosească numele Steaua, în  ciuda deciziei de miercuri a Tribunalului București. Instanța amintită a respins cererea CSA ca societatea patronată de latifundiarul din Pipera să nu mai aibă dreptul să apară la Registrul Comerțului ca SC FC Steaua București.

Florin Talpan a precizat că “nu vreau să distrug Steaua. Vreau ca legea să fie respectată și Becali să nu-și mai poată însuși pe nedrept acest brand național”.

Becali nu a avut Steaua niciodată! Dovadă că Înalta Curte a confirmat asta. Când s-a făcut trecerea de la Asociația Nonprofit a lui Păunescu la societatea comercială a lui Becali, marca Steaua nu s-a transmis. Ministrul Apărării nu a semnat așa ceva și nimeni din Armată nu a semnat. Iar CSA era parte din Asociația Nonprofit, nu se putea transfera marca fără acordul nostru. (Florin Talpan)

FCSB, afiliată ilegal?

Florin Talpan a mai precizat că vom avea cât de curând și fotbal de seniori, din sezonul următor” la CSA și a acuzat Federația Română de Fotbal că a comis o ilegalitate în privința echipei patronate de Gigi Becali. ”FRF a afiliat ilegal FCSB în structura sa. Știți ce conține dosarul de afiliere? O foaie. Becali nu are nici un argument”, a declarat juristul Clubului Sportiv al Armatei.

Foto: Marian Ilie

Post-ul Florin Talpan, juristul CSA: “Becali nu a avut Steaua niciodată!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Florin Talpan, juristul CSA: “Becali nu a avut Steaua niciodată!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Pârvulescu: ”E regretabil ce s-a întâmplat! Îmi pare rău că am fost noi aceia care au făcut asta!”

Pârvulescu: ”E regretabil ce s-a întâmplat! Îmi pare rău că am fost noi aceia care au făcut asta!” – Paul Pârvulescu, unul dintre jucătorii de la ASA Târgu Mureș care …]

Sport 0 Comentarii

Barcelona își modernizează stadionul. Lucrările vor dura patru ani / FOTO și VIDEO

Barcelona își modernizează stadionul. Lucrările vor dura patru ani / FOTO și VIDEO – Barcelona joacă pe Camp Nou, stadionul cu cea mai mare capacitate din Spania și din Europa …]

Sport 0 Comentarii

Sora lui Patrick Ekeng a declarat pentru BBC: ”Se simțea foarte obosit!”

Sora lui Patrick Ekeng a declarat pentru BBC: ”Se simțea foarte obosit!” – Familia fostului fotbalist camerunez Patrick Ekeng este în stare de șoc. Sora fostului mijlocaș dinamovist, decedat vineri, la …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*