Foame de bani naște monștri! Cea mai cunoscută trupă de băieți din showbiz a ajuns o replică rușinoasă
5 mai 2016 Comentarii 0

Foame de bani naște monștri! Cea mai cunoscută trupă de băieți din showbiz a ajuns o replică rușinoasă

Foame de bani naște monștri! Cea mai cunoscută trupă de băieți din showbiz a ajuns o replică rușinoasă

Cea mai de succes trupă de băieți din muzica autohtonă apărută în ultima perioadă, Maxim nu mai sunt cei care au dat lovitura în urmă cu doi ani cu ”Sărutări criminale”.

Grupul s-a primenit cu doi noi membri, schimbare de urgență în urma căreia actualii veniți cântă peste pozitivul înreigăstrărilor cu vechea componență. Proiecutul muzical nu este decât o fabricuță de bani a lui Adi Sină și a tour managerului grupului, principalii beneficiari din peșcheul puștilor care se mulțumesc doar să dea autografe.

maxim

După plecarea simbolului trupei, Marcus Sucilea, toată primăvara Maxim au cântat în formula de trio. Apoi a plecat și Gabriel Ciobota și, din cauza concertelor, s-au găsit repede rezerve care să corespundă profilului grupului -Iulian Selea și Adi Istrate. Aceștia s-au adaptat din mers  fără prea mari eforturi. Căci, spre dezamăgirea fanilor, în afară de patru piese făcute pentru Maxim în care se simte vocea șefului Adi Sină, deși acesta nu este pe scenă (”Sărutări criminale”, ”Vreau să te”, ”Nopate fără tine” și ”50/50”) restul melodiilor sunt cover-uri.

Nesperat, formația apărută de niciunde, a reușit să ajungă în fruntea clasamentelor muzicale din 2015 destul de rapid, în vremea când nici nu aveau repertoriu.

maxim

 

Post-ul Foame de bani naște monștri! Cea mai cunoscută trupă de băieți din showbiz a ajuns o replică rușinoasă apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Foame de bani naște monștri! Cea mai cunoscută trupă de băieți din showbiz a ajuns o replică rușinoasă

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ana-Maria Brânză, sportivul anului la CSA Steaua București / GALERIE FOTO

Ana-Maria Brânză, sportivul anului la CSA Steaua București / GALERIE FOTO – Scrimera Ana-Maria Popescu Brânză a primit joi seară titlul de sportivul anului 2015 în cadrul CSA Steaua București, …]

Sport 0 Comentarii

”Balonul de Aur”: Italia nu a votat, în semn de protest. ”Squadra” a fost însă reprezentată / VIDEO

”Balonul de Aur”: Italia nu a votat, în semn de protest. ”Squadra” a fost însă reprezentată / VIDEO – Selecționerul Italiei, Antonio Conte, și căpitanul “squadrei azzurra”, Gialuigi Buffon, nu …]

Sport 0 Comentarii

Victor Pițurcă este așteptat cu brațele deschise de fanii formației Al Itthiad / GALERIE FOTO

Victor Pițurcă este așteptat cu brațele deschise de fanii formației Al Itthiad / GALERIE FOTO – Victor Pițurcă preia Al Ittihad de pe locul 3, cu 20 de puncte, după …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*