19 aprilie 2016 Comentarii 0

Forminte simte presiunea, după dezastrul din gimnastică: ”La CE de junioare se vor dori numai Nadii!” / Exclusiv

Forminte simte presiunea, după dezastrul din gimnastică: ”La CE de junioare se vor dori numai Nadii!” / Exclusiv

Ratarea calificării la Jocurile Olimpice 2016 a naționalei feminine de gimnastică a României provoacă reacții în lanț.

Astfel, coordonatorul lotului olimpic de junioare al României, Nicolae Forminte, este convins că, la Campionatele Europene de la Berna (Elveția), din iune 2016, fetele sale vor fi supuse unei presiuni uriașe.

”Am rămas înmărmurit, nu mă așteptam ca fetele noastre să rateze calificarea la Jocurile Olimpice. Sunt supărat, am sperat până în ultima clipă că vor merge la Rio. Acum gimnastica trece printr-un moment extrem de dificil. Va trebui să-mi protejez fetele de la lotul de junioare pentru că, la Campionatele Europene, vor fi supuse unor presiuni uriașe. Toată lumea va fii cu ochii pe ele. La CE de junioare se vor dori numai Nadii Comăneci pe aparate”, a declarat, pentru Libertatea, Nicolae Forminte.

Experimentatul antrenor a continuat: ”Fetele trebuiesc pregătite pas cu pas, pentru că obiectivul nostru principal este formarea unei echipe competitive pentru Jocurile Olimpice din 2020. Iar la această Olimpiadă ne dorim să cucerim cel puțin o medalie. Acest obiectiv nu se schimbă, indiferent de situația gimnastici românești din acest moment!”.

 

 

Post-ul Forminte simte presiunea, după dezastrul din gimnastică: ”La CE de junioare se vor dori numai Nadii!” / Exclusiv apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Forminte simte presiunea, după dezastrul din gimnastică: ”La CE de junioare se vor dori numai Nadii!” / Exclusiv

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali a redeschis ”Dosarul Comisionul” împotriva selecționerului Anghel Iordănescu. ^2003: ”Este corupt”. 2015: ”Vrea ceva, dar nu știu cât”

Gigi Becali a redeschis ”Dosarul Comisionul” împotriva selecționerului Anghel Iordănescu. ^2003: ”Este corupt”. 2015: ”Vrea ceva, dar nu știu cât” – Gigi Becali a redeschis războiul cu Anghel Iordănescu. Patronul …]

Sport 0 Comentarii

Arbitrul Bogdan Sorescu va oficia primul sfert de finală al Euro 2016 de futsal

Arbitrul Bogdan Sorescu va oficia primul sfert de finală al Euro 2016 de futsal – Arbitrul român Bogdan Sorescu a fost delegat pentru a doua oară ca arbitru principal într-un …]

Sport 0 Comentarii

Ladislau Bölöni a petrecut cu foștii colegi de la ASA Tîrgu-Mureș / GALERIE FOTO

Ladislau Bölöni a petrecut cu foștii colegi de la ASA Tîrgu-Mureș / GALERIE FOTO – Ladislau Bölöni (62 de ani) este încă liber după despărțirea de Al Ittihad, unde a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*