19 aprilie 2016 Comentarii 0

Fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, transformată total după ce a rămas gravidă!

Fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, transformată total după ce a rămas gravidă!

Radu şi logodnica lui, foşti concurenţi la „Mireasă pentru fiul meu” se pregătesc să devină părinţi. La scurt timp de la terminarea show-ului, cei doi au mărturisit că sunt mai fericiţi ca niciodată.

Chiar dacă au avut o relaţie tumultoasă, Radu şi iubita lui au rămas împreună, iar în curând aceştia îşi vor ţine copilul în braţe. Dacă înainte era extrem de sexy, iar Radu se mândrea cu ea postând imagini pe contul de socializare, acum logodnica tânărului e schimbată total. De când a rămas gravidă, bruneta s-a îngrăşat, iar schimbarea e vizibilă, dovada stând în ultima imagine făcută publică pe Facebook.

Alți doi concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” se pregătesc să devină părinți. Este vorba despre Ionela şi Teodor, un cuplu din sezonul trecut al show-ului matrimonial. Deși nu au recunoscut public că vor avea un copil, în imaginile publicate de fericitul cuplu pe Facebook se poate observa ușor burtică de gravidă a Ionelei.

 

Post-ul Fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, transformată total după ce a rămas gravidă! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, transformată total după ce a rămas gravidă!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer şi-au asigurat prezenţa la Turneul Campionilor

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer şi-au asigurat prezenţa la Turneul Campionilor – Perechea formată din jucătorii de tenis Horia Tecău (România) şi olandezul Jean-Julien Rojer (Olanda) a obținut calificarea la …]

Sport 0 Comentarii

Un înotător a fost desemnat de francezi sportivul anului 2015

Un înotător a fost desemnat de francezi sportivul anului 2015 – Înotătorul Florent Manaudou, campionul olimpic en titre la 50 m liber, a fost desemnat cel mai bun sportiv francez …]

Sport 0 Comentarii

O angajată a Hexi Pharma a fost agresată în trafic

O angajată a Hexi Pharma a fost agresată în trafic – O angajată a Hexi Pharma a fost agresată vineri în trafic. Femeia se afla în mașina firmei, iar agresiunea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*