5 mai 2016 Comentarii 0

Foștii președinți Bush nu susțin candidatura lui Donald Trump

Foștii președinți Bush nu susțin candidatura lui Donald Trump

Cei doi foști președinți americani din familia Bushau exclus posibilitatea de a-l sprijini pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă. , George H. W. Bush și fiul său George W. Bush sunt reprezentanți ai Partidului Republican, însă, au decis să nu îl susțină pe miliardar.

Cei doi foști președinți intenționează să „păstreze tăcerea” în timpul campaniei electorale în care Trump se va confrunta cel mai probabil cu fosta primă doamnă Hillary Clinton. „Ajuns la vârsta de 91 de ani, Bush (senior) s-a retras din politică”, a declarat, pentru The Texas Tribune, purtătorul său de cuvânt.  La rândul său, un reprezentant al lui George Bush junior a afirmat că acesta „nu intenționează să participe și nici să facă vreun comentariu despre cursa prezidențială”.

Prin urmare, campania electorală pentru prezidențialele din acest an va fi prima în care cei doi foști președinți Bush nu se vor implica de când ei au plecat de la Casa Albă. În 1996, Bush senior s-a angajat în campania lui Bob Cole, care i-a fost anterior mult timp rival în interiorul Partidului Republican, pentru ca în 2000 și 2004 să-l susțină pe fiul său în cursa prezidențială. În următoarele două campanii, cele din 2008 și 2012, familia Bush i-a susținut pe candidații republicani Mitt Romney și respectiv John McCain, care au pierdut amândoi în fața actualului președinte democrat Barack Obama.

Donald Trump va fi, cel mai probabil, candidatul Partidului Republican pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite. Cu toate acestea, candidatura sa riscă să divizeze puternic formaţiunea conservatoare.

Post-ul Foștii președinți Bush nu susțin candidatura lui Donald Trump apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Foștii președinți Bush nu susțin candidatura lui Donald Trump

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Un președinte din Liga 1 acuză: ”Șumudică nu e singurul care a pariat!”

Un președinte din Liga 1 acuză: ”Șumudică nu e singurul care a pariat!” – Iuliu Mureşan, preşedintele clubului CFR Cluj, a declarat că decizia în cazul lui Marius Şumudică este …]

Sport 0 Comentarii

S-a trezit în timpul unei operații pe creier. Medicii NU VOR UITA niciodată ce le-a spus

S-a trezit în timpul unei operații pe creier. Medicii NU VOR UITA niciodată ce le-a spus – Iga Jasica, o poloneză, în vârstă de 19 ani, i-a uluit pe medici. …]

Sport 0 Comentarii

Florin Prunea a fost ”ars” la buzunar de Comisia de Disciplină

Florin Prunea a fost ”ars” la buzunar de Comisia de Disciplină – Comisia de Disciplină și de Etică a Federației Române de Fotbal a decis, luni, să-l amendeze pe Florin …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*