1 mai 2016 Comentarii 0

Fostul fotbalist Adam Johnson, găsit vinovat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, a pățit-o la dușuri, în pușcărie!

Fostul fotbalist Adam Johnson, găsit vinovat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, a pățit-o la dușuri, în pușcărie!

Fostul internațional englez Adam Johnson, găsit vinovat pentru faptul că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră (fata avea 15 ani), nu s-a acomodat cu viața plină de restricții din pușcărie, acolo unde se află după ce a fost condamnat. 

Potrivit celor de la ”Daily Mail”, fostul jucător de la Sunderland, unde a fost coleg cu Costel Pantilimon, a fost victima unei agresiuni la dușuri! Johnson ar fi refuzat să îndepărteze părul de pe un capac de toaletă. 

Fost jucător la Sunderland și la Manchester City, Adam Johnson a fost condamnat, pe 24 martie, la șase ani de închisoare, iar pedeapsa și-o ispășeșe într-o închisoare din Doncaster.

”Fuck off! Știi cine sunt eu?”, i-ar fi răspuns Adam unui deținut. În acel moment, un alt pușcăriaș i-ar fi adresat cuvinte grele lui Johnson. Lucrurile au degenerat, iar fostul jucător a primit un pumn în față.

Se știe că, în pușcăriile din Anglia, la fel ca și în cele din România, violatorii și pedofilii au parte de tratamente speciale după gratii din partea altor deținuți.

Post-ul Fostul fotbalist Adam Johnson, găsit vinovat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, a pățit-o la dușuri, în pușcărie! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fostul fotbalist Adam Johnson, găsit vinovat că a întreținut raporturi sexuale cu o minoră, a pățit-o la dușuri, în pușcărie!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Adevărul despre situația medicală a lui Dănuț Lupu! Fotbalistul avea probleme mai vechi, la plămâni. Pe fondul unei pneumonii, a suferit o insuficiență respiratorie. Avea halucinații, iar soția a decis să-l interneze. Fostul star de la Dinamo și de la Rapid era oricum sub observație de mai multă vreme / EXCLUSIV

Adevărul despre situația medicală a lui Dănuț Lupu! Fotbalistul avea probleme mai vechi, la plămâni. Pe fondul unei pneumonii, a suferit o insuficiență respiratorie. Avea halucinații, iar soția a decis …]

Sport 0 Comentarii

Românii dau sute de milioane de lei pentru alegerile locale! Suma e impresionantă!

Românii dau sute de milioane de lei pentru alegerile locale! Suma e impresionantă! – Românii vor merge în acest an de două ori la urne. Prima dată,pe 5 iunie, când …]

Sport 0 Comentarii

Protestatarii de la Metalul Reșița, sancționați aspru de FRF

Protestatarii de la Metalul Reșița, sancționați aspru de FRF – FRF nu a gustat protestul fotbaliștilor echipei Metalul Reșița, care s-a prezentat la meciul cu Olimpia Satu Mare, dar a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*