7 mai 2016 Comentarii 0

Fotbalul în doliu, după decesul lui Ekeng: finala Cupei, etapele de Liga I și Liga II, amânate!

Fotbalul în doliu, după decesul lui Ekeng: finala Cupei, etapele de Liga I și Liga II, amânate!

FRF a decis ca finala Cupei României, dintre Dinamo și CFR Cluj, programată marți, să fie amânată, ca urmare a tragediei petrecute la meciul Dinamo – Viitorul (3-3), când Patrick Ekeng (26 de ani) s-a stins din viață.

FRF a postat pe site-ul oficial urmatorul comunicat:

„Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână și va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanții cluburilor finaliste.

Toate meciurile din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal în acest final de săptămână, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de futsal și fotbal feminin, vor fi, de asemenea, amânate. Cheltuielile de deplasare și cazare ale echipelor ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi achitate de Federația Română de Fotbal”.

Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu Viitorul, după ce s-a prăbuşit pe gazon. După mai bine de o oră de resuscitare la spital, a fost declarat decedat.

Filmul evenimentelor VIDEO INTEGRAL

Post-ul Fotbalul în doliu, după decesul lui Ekeng: finala Cupei, etapele de Liga I și Liga II, amânate! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fotbalul în doliu, după decesul lui Ekeng: finala Cupei, etapele de Liga I și Liga II, amânate!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Dorinel Munteanu a vorbit pentru prima oară despre oferta de la Poli Timișoara

Dorinel Munteanu a vorbit pentru prima oară despre oferta de la Poli Timișoara – Dorinel Munteanu se află pe lista de antrenori ale căror nume au fost vehiculate ca posibile …]

Sport 0 Comentarii

Doliu la Rapid! A decedat unul dintre fotbaliștii emblematici ai giuleștenilor. ^”Parpală” a fost campion și a jucat și pentru națională

Doliu la Rapid! A decedat unul dintre fotbaliștii emblematici ai giuleștenilor. ^”Parpală” a fost campion și a jucat și pentru națională – Teofil Codreanu, 75 de ani, a încetat din …]

Sport 0 Comentarii

Polițist aruncat 10 metri în aer după ce a fost lovit de o mașină!

Polițist aruncat 10 metri în aer după ce a fost lovit de o mașină! – Un polițist din Brașov a fost aruncat 10 metri în aer după ce a fost …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*