FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță?
1 aprilie 2016 Comentarii 0

FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță?

FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță?

Solistul de muzică bănățeană Raul Bordea știe cel mai bine cum se joacă o ”bătută” tradițională. Interpretul ce a lansat melodia ”Îmi place viața la stână”, în realitate, petrece cel mai mult timp la sala de forță și, când își dă jos portul popular, e tocmai bun de recrutat în celebra trupaă masculină de striptease masculin Chippendales.

raul_borlea

 

Prezență unică și  noncomformistă în muzica populară autohtonă cântărețul iese din tiparul purtătorilor de ie din folclorul autohton. În timpul liber, Raul își fortifică și încordează mușchii prin sălile de fitnes din Timișoara, orașul care l-a adoptat.

Speriat de mesajul celei mai cunoscute melodii din repertoriul său- ”Tinerețe unde pleci?”, solistul ardelean face eforturi să-și conserve aspectul prin ședințe zilnice de body building, astfel încât, când urcă pe scenă, să fie cel mai mândru fecior, candidat potrivit pentru cele ce iau în serios referene ale sale precum ”Țucă-mă că n-o fi bai”.

Priceput în dansuri populare, Raul Borlea face carieră și în sport, unde a luat mai multe diplome ca urmare a participării sale la concursuri de profil.

ciban

Post-ul FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

China – Japonia, ACUM, în finala Campionatului Mondial, echipe feminine / LIVE VIDEO

China – Japonia, ACUM, în finala Campionatului Mondial, echipe feminine / LIVE VIDEO – China – Japonia 2-0 LIVE VIDEO, AICI Meci 1: LIU Shiwen – FUKUHARA Ai 3-0 (11-5, 11-6, 11-8) 1-0 …]

Sport 0 Comentarii

Scandal la Timișoara, între Florin Marin și președintele Daniel Stanciu. Vine un portar de la Torino

Scandal la Timișoara, între Florin Marin și președintele Daniel Stanciu. Vine un portar de la Torino – ACS Poli Timișoara e măcinată de un scandal intern, dar e și pe …]

Sport 0 Comentarii

Alvaro Morata surprinde: “La Real Madrid am fost chelnerul lui Xabi Alonso”

Alvaro Morata surprinde: “La Real Madrid am fost chelnerul lui Xabi Alonso” – Juventus Torino se va duela cu Bayern München, pe 23 februarie, în prima manșă a optimilor de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*