FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță?
1 aprilie 2016 Comentarii 0

FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță?

FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță?

Solistul de muzică bănățeană Raul Bordea știe cel mai bine cum se joacă o ”bătută” tradițională. Interpretul ce a lansat melodia ”Îmi place viața la stână”, în realitate, petrece cel mai mult timp la sala de forță și, când își dă jos portul popular, e tocmai bun de recrutat în celebra trupaă masculină de striptease masculin Chippendales.

raul_borlea

 

Prezență unică și  noncomformistă în muzica populară autohtonă cântărețul iese din tiparul purtătorilor de ie din folclorul autohton. În timpul liber, Raul își fortifică și încordează mușchii prin sălile de fitnes din Timișoara, orașul care l-a adoptat.

Speriat de mesajul celei mai cunoscute melodii din repertoriul său- ”Tinerețe unde pleci?”, solistul ardelean face eforturi să-și conserve aspectul prin ședințe zilnice de body building, astfel încât, când urcă pe scenă, să fie cel mai mândru fecior, candidat potrivit pentru cele ce iau în serios referene ale sale precum ”Țucă-mă că n-o fi bai”.

Priceput în dansuri populare, Raul Borlea face carieră și în sport, unde a luat mai multe diplome ca urmare a participării sale la concursuri de profil.

ciban

Post-ul FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță? apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – FOTO EXCLUSIV /Când nu poartă ie și bundiță, ce ascunde sub blăniță?

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Toţi au fost luaţi prin surprindere! Adela Popescu: „Am scos bebeluşul la plimbare”

Toţi au fost luaţi prin surprindere! Adela Popescu: „Am scos bebeluşul la plimbare” – Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor deveni în curând părinţi, iar cei doi sunt mai fericiţi …]

Sport 0 Comentarii

ACS Poli și-a luat portar israelian. Marius Croitoru rămâne în afara lotului lui ”Flocea”

ACS Poli și-a luat portar israelian. Marius Croitoru rămâne în afara lotului lui ”Flocea” – După ce l-a pus pe liber pe portarul german Sascha Kirchestein, ACS Poli și-a adus …]

Sport 0 Comentarii

Transsexualii ar putea participa fără restricţii la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro

Transsexualii ar putea participa fără restricţii la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro – Potrivit unui set nou de recomandări venit din partea Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*