FOTO EXCLUSIV | Din ring, la munca de jos!  Unul dintre cei mai titrați campioni de arte marțiale vinde languste și raci în spatele tarabei!
28 aprilie 2016 Comentarii 0

FOTO EXCLUSIV | Din ring, la munca de jos! Unul dintre cei mai titrați campioni de arte marțiale vinde languste și raci în spatele tarabei!

FOTO EXCLUSIV | Din ring, la munca de jos! Unul dintre cei mai titrați campioni de arte marțiale vinde languste și raci în spatele tarabei!

Spre uimirea tuturor celor care trec pe la ”Festivalul fructelor de mare” din parcul ”Orășelul Copiilor” Brâncoveanu, luptătorul și antrenorul Marius Tiță nu se dă în lături să pună mâna la muncă alături de cei implicați în respectivul târg.

marius-titzaCampion mondial la wushu profesionist, multiplu campion naţional la thai boxing şi kempo, Tiță muncește cu drag, mai ales când este direct implicat în afacere- vinde doritorilor delicatese culinare bazate pe fructe de mare și pește.  Mulți dintre clienții care îl recunosc rămân înmărmuriți când descoperă cine îi servește, fapt ce-l amuză teribil pe Tiță.

Cunoscut în afara ringului drept un personaj modest și săritor, Marius Tiță s-a implicat în afacerea comercială împreună cu niste buni prieteni. Pe sportivul a cărui carieră est subiect de film (”Titză”, regizat de Sebastian Mihăilescu) nu-l deranjează că fostii săi colegi de generație și ring au aspirații mari, amintim Daniel Ghiță care candidează pentru postul de primar  la sectorul 3 al Bucureștiului.

 

”N-am făcut niciodată ceva ce nu mi-a plăcut, lovit de vreo nevoie. Am experimentat multe munci. Vin aici cu mult drag, petrec împreună cu buni prieteni, în plus e un loc vesel și unde se mănâncă bine. Mai rar așa delicatese bine gătite de bucătari profesioniști”, ne-a spuns Tiță.

PicMonkey Collage

 

Post-ul FOTO EXCLUSIV | Din ring, la munca de jos! Unul dintre cei mai titrați campioni de arte marțiale vinde languste și raci în spatele tarabei! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – FOTO EXCLUSIV | Din ring, la munca de jos! Unul dintre cei mai titrați campioni de arte marțiale vinde languste și raci în spatele tarabei!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Demonstrație de dresaj, în acest week-end, la Club Equestria

Demonstrație de dresaj, în acest week-end, la Club Equestria – Clubul de echitație Equestria organizează weekend-ul acesta la o sesiune demonstrativă de dresaj natural a calului tânăr, susținută de actorul Denis …]

Sport 0 Comentarii

S-o salveze cineva pe Sorana Cîrstea! A ajuns rău de tot!

S-o salveze cineva pe Sorana Cîrstea! A ajuns rău de tot! – WTA TOKY (JAPONIA) – calificări SORANA CÎRSTEA – María-Teresa Torró-Flor 3-6, 4-6 PATRICIA MARIA TIG – Paula Badosa …]

Sport 0 Comentarii

Ioan Becali își forțează norocul. ^Fostul impresar a solicitat eliberarea condiționată. Ce i-a spus procurorul

Ioan Becali își forțează norocul. ^Fostul impresar a solicitat eliberarea condiționată. Ce i-a spus procurorul – Ioan Becali, condamnat în martie 2014 la şase ani şi patru luni de închisoare …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*