FOTO EXCLUSIV/ Dovada divorțului! Răzvan Simion a intrat la notar însurat și a ieșit bărbat liber: ”S-a închis o ușă, e greu!”
10 mai 2016 Comentarii 0

FOTO EXCLUSIV/ Dovada divorțului! Răzvan Simion a intrat la notar însurat și a ieșit bărbat liber: ”S-a închis o ușă, e greu!”

FOTO EXCLUSIV/ Dovada divorțului! Răzvan Simion a intrat la notar însurat și a ieșit bărbat liber: ”S-a închis o ușă, e greu!”

Astăzi, matinalul de la Antena 1 a pus capăt unei căsnicii de 13 ani cu Diana, mama celor doi copii ai săi. Divorțul a fost pronunțat într-un birou notarial din zona bună a Capitalei.

 

Simion a ieșit de la notar cu actele în mână

Simion a ieșit de la notar cu actele în mână

Răzvan Simion a divorțat! Separarea oficială de Diana s-a produs la primul termen stabilit de notarul la care cei doi au depus cererea. Se pare că, în urmă cu aproximativ o lună, matinalul și mama copiilor lui au reușit să tragă linie și să împartă amiabil tot ce au construit în cei 13 ani de căsnicie.

 

Astăzi, în jurul orei 12.30, Răzvan și Diana Simion au ajuns la un birou notarial din zona Dorobanți unde au semnat încheierea căsătoriei. Dacă ea a venit dirtect de acasă, matinalul a făcut o cursă contratimp după ședința de sumar a emisiunii pe care o prezintă. Deși a ieșit din live la ora 11, Răzvan a părăsit sediul Antenei cu doar câteva minute înainte de 12.

13162179_1288868971137201_1523178291_n

Judecând după stare, atitudine și aspect, ziua de azi nu este una veselă pentru prezentatorul TV care a renunțat la familiei pentru o cântăreață mai tânără. Nebărbierit, nepus la patru ace, Răzvan a ieșit în mod repetat în fața studioului și a sudat țigările, etalând o stare de neliniște. Dar cum divorțul era deja pe ordinea de zi, matinalul a plecat resemnat către notariat.

A plecat nefericit!

După o oră în care doar Răzvan, Diana și notarul ales știu ce s-a discutat, cei doi au ieșit cu statutul de oameni divorțați și au pornit, la propriu și la figurat, pe drumuri separate. În timp ce ea a ieșit în stânga și s-a urcat într-un taxi, el a apucat-o în dreapta, către mașina parcată la o distanță detul de mare. Cu un zâmber amar pe față, Simion nu a putut răspunde la întrebările reporterilor noștri, ci singurul lucru pe care a găsit puterea să-l spună a fost: ”E ca în viață, s-a închis o ușă… E greu!”.

 

Post-ul FOTO EXCLUSIV/ Dovada divorțului! Răzvan Simion a intrat la notar însurat și a ieșit bărbat liber: ”S-a închis o ușă, e greu!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – FOTO EXCLUSIV/ Dovada divorțului! Răzvan Simion a intrat la notar însurat și a ieșit bărbat liber: ”S-a închis o ușă, e greu!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

La baschet, Steaua a învins la Cluj-Napoca, Timișoara a trecut de Mediaș

La baschet, Steaua a învins la Cluj-Napoca, Timișoara a trecut de Mediaș – Liga Națională masculină de baschet a programat meciurile din runda a 24-a. Vă prezentăm rezultate. Locurile 1-6 …]

Sport 0 Comentarii

Încă o bombă pe piața pariurilor! După bet365.com, ONJN a suspendat activitatea unei case de pariuri terestre! ^Public Bet, în ilegalitate!

Încă o bombă pe piața pariurilor! După bet365.com, ONJN a suspendat activitatea unei case de pariuri terestre! ^Public Bet, în ilegalitate! – Încă o lovitură pe piața pariurilor. O casă …]

Sport 0 Comentarii

Ianis Hagi, printre cei mai promițători 50 de jucători născuți în 1998

Ianis Hagi, printre cei mai promițători 50 de jucători născuți în 1998 – Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi, este menționat de cotidianul britanic ”The Guardian” printre cei mai promițători …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*