18 aprilie 2016 Comentarii 0

Fratele lui Abdelhamid Abaaoud vine în Europa să-și răzbune fratele! E cel mai tânăr jihadist!

Fratele lui Abdelhamid Abaaoud vine în Europa să-și răzbune fratele! E cel mai tânăr jihadist!

Autoritățile din Europa sunt în mare alertă după ce au primit informații conform cărora Younes Abaaoud, fratele lui Abdelhamid Abaaoud, presupusul creier al atentatelor de la Paris din 13 noiembrie anul trecut, a părăsit Siria și ar încerca să revină în Europa pentru ”a-și răzbuna fratele”.
Potrivit cotidianului belgian Le Soir, parchetul din Bruxelles a deschis o anchetă cu privire la eventuala revenire a lui Younes Abaaoud, în Europa sau în Belgia, după ce acesta a postat o amenințare pe Facebook cum că se pregătește să părăsească Siria pentru a-și răzbuna fratele.

În vârstă de 15 ani, Younes Abaaoud, considerat cel mai tânăr jihadist ISIS, este fratele mai mic al lui Abdelhamid Abaaoud, unul dintre autorii atentatelor din capitala franceză, soldate cu 130 de morți și peste 300 de răniți.

În ianuarie 2014, Abdelhamid și Younes Abaaoud, alături de belgianul de origine maliană Yoni Patrick M., suspect și el în urma atentatelor de la Paris, ar fi plecat în Siria.

Jihadistul belgian Abdelhamid Abaaoud, prezumtivul creier al atentelor din Paris, a fost ucis în urma unui asalt al poliției în Saint-Denis, în noiembrie, anul trecut. Mic infractor bruxellez care s-a radicalizat la islamism, Abaaoud, 28 de ani, a plecat să lupte în Siria în 2013, unde a devenit una dintre imaginile propagandei francofone ale gruparii jihadiste Statul Islamic (SI) sub numele Abou Omar al-Baljiki („Belgianul”, în arabă). A revenit in Europa în 2014, înșelând vigilența serviciilor secrete, pentru a pregăti atentate care au fost însă dejucate.

Post-ul Fratele lui Abdelhamid Abaaoud vine în Europa să-și răzbune fratele! E cel mai tânăr jihadist! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fratele lui Abdelhamid Abaaoud vine în Europa să-și răzbune fratele! E cel mai tânăr jihadist!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Deși n-are trei degete la mâna stângă și două la dreapta, Mihaela Ozun face volei de mare performanță. ”Mi-ar plăcea să fiu și jurnalistă” | INTERVIU

Deși n-are trei degete la mâna stângă și două la dreapta, Mihaela Ozun face volei de mare performanță. ”Mi-ar plăcea să fiu și jurnalistă” | INTERVIU – Voleibalista Mihaela Ozun …]

Sport 0 Comentarii

Horia Colibășanu atacă vârful Manaslu pe o rută nouă, pe versantul nordic

Horia Colibășanu atacă vârful Manaslu pe o rută nouă, pe versantul nordic – Alpinistul român Horia Colibășanu atacă vârful Manaslu (8.163 m) din Munții Himalaya pe o rută nouă, pe …]

Sport 0 Comentarii

Vedeta TV Ashley Sawyer a murit. Avea doar 23 de ani

Vedeta TV Ashley Sawyer a murit. Avea doar 23 de ani – Vedeta TV americană Ashley Sawyer a murit la doar 23 de ani, sâmbătă, în apartamentul ei din Hoover, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*