Fratele lui Mihai Trăistariu, detalii interesante din viaţa artistului! „A intrat în depresie, nu-mi răspunde la telefon”
4 aprilie 2016 Comentarii 0

Fratele lui Mihai Trăistariu, detalii interesante din viaţa artistului! „A intrat în depresie, nu-mi răspunde la telefon”

Fratele lui Mihai Trăistariu, detalii interesante din viaţa artistului! „A intrat în depresie, nu-mi răspunde la telefon”

Vasile Trăistariu a făcut declaraţii uimitoare din viaţa fratelui său. Acesta a dezvăluit faptul că artistul este în depresie, după eşecul de la Eurovosion.

De asemenea, bărbatul a vorbit despre relaţia pe care o are cu artistul. „Avem o relaţie foarte bună, dincolo de ce se spune. A fost o perioadă în care a fost o lipsă de comunicare mai mare între noi. Nu ne-am certat niciodată. Fiecare dintre noi ne-am retras aşa… Da, lui i se mai întâmplă să se supere pe mine. Da, am o iubita de mai multă vreme. Mihai ar trebui să coboare cu picioarele mai pe pământ şi să-şi facă o familie. Ar trebui să renunţe la viaţa asta de vedetă şi să se concentreze să-şi găsească o femeie cu care să facă o familie”, a declarat Vasile Trăistariu  la Antena Stars.
img
Bărbatul a dezvăluit că fratele lui a instrat în depresie şi nu mai vrea să apară la TV: „Sunt încercări de-ale lui să-şi cunoacă corpul ca artist. Depinde scopul pentru care a făcut pozele astea. Cred că Mihai ar trebui să mai meargă pe calea credinţei. A mai avut momente de rătăcire. L-am mai sunat în ultimul timp, dar nu-mi mai răspunde la telefon. Mihai este în depresie, nu mai vrea să apară la TV. El a avut şi nişte probleme cu sănătatea. El s-a schimbat mult în ultimul timp, după ce a umblat atât prin toată lumea”, a mai adăugat el.

Post-ul Fratele lui Mihai Trăistariu, detalii interesante din viaţa artistului! „A intrat în depresie, nu-mi răspunde la telefon” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fratele lui Mihai Trăistariu, detalii interesante din viaţa artistului! „A intrat în depresie, nu-mi răspunde la telefon”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Mihai Stoica l-a liniștit pe Reghe: ”Va rămâne la Steaua până când va decide el că e momentul să plece”

Mihai Stoica l-a liniștit pe Reghe: ”Va rămâne la Steaua până când va decide el că e momentul să plece” – Mihai Stoica îl apără pe Laurențiu Reghecampf de zvonurile …]

Sport 0 Comentarii

Șocant! Un student la medicină și-a dat foc după ce a întârziat la un examen, iar profesorul nu l-a mai primit

Șocant! Un student la medicină și-a dat foc după ce a întârziat la un examen, iar profesorul nu l-a mai primit – Un student la medicină dentară din Pakistan a …]

EXCLUSIV/ Ce nu face Ștefan Stan pentru o cântare la o nuntă… Se vinde la pachet cu luna de miere!

EXCLUSIV/ Ce nu face Ștefan Stan pentru o cântare la o nuntă… Se vinde la pachet cu luna de miere! – Primul câștigător al show-ului „Vocea României” nu a reușit …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*