4 aprilie 2016 Comentarii 0

Fratele lui Pedro Almodovar își asumă responsabilitatea pentru gestiunea firmei menționate în ”Panama Papers”

Fratele lui Pedro Almodovar își asumă responsabilitatea pentru gestiunea firmei menționate în ”Panama Papers”

Producătorul de film Augustin Almodovar a declarat luni, 4 aprilie,  că își asumă responsabilitatea pentru ”toate problemele legate de administrarea” companiei ”El Deseo”.

De asemenea, acesta îşi asumă responsabilitatea şi  pentru crearea în 1991 a unei societăți în care el și regizorul Pedro Almodovar, fratele său mai mare, apar ca împuterniciți și care a fost menționată în așa-numitele ”Panama Papers”, dezvăluirile publicate duminică privind conturi deținute în paradisuri fiscale de politicieni și diverse alte personalități din întreaga lume, relatează site-ul EFE.

”Regret profund daunele suferite de imaginea publică a fratelui meu, provocate numai și numai de lipsa mea de experiență în primii ani ai societății noastre de familie”, a susținut el într-un comunicat de presă, precizând că ”sarcinile și obligațiile au fost împărțite foarte clar” încă din primul moment în casa de producție cinematografică înființată împreună cu Pedro Almodovar în 1985.

”Eu m-am ocupat de tot ceea ce însemna managementul firmei, iar el s-a consacrat aspectelor de creație”, a detaliat el. ”Aș vrea să adaug că înființarea societății din 1991 s-a făcut la recomandarea consilierilor mei în vederea unei posibile extinderi internaționale a companiei noastre”, dar ”societatea a fost lăsată să moară fără activitate întrucât nu se potrivea cu modul nostru de lucru”, a fost declaraţia regizorului Pedro Almodovar, potrivit Agerpres.

Post-ul Fratele lui Pedro Almodovar își asumă responsabilitatea pentru gestiunea firmei menționate în ”Panama Papers” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fratele lui Pedro Almodovar își asumă responsabilitatea pentru gestiunea firmei menționate în ”Panama Papers”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A murit unul dintre cei mai tari impresari! Avea legături puternice cu Real Madrid și cu AC Milan

A murit unul dintre cei mai tari impresari! Avea legături puternice cu Real Madrid și cu AC Milan – La doar câteva ore după terminarea perioadei de transferuri în lume, …]

Sport 0 Comentarii

Florin Cernat s-a întâlnit în Antalya cu fostul său rival de la Șahtior, Anatoli Timoșciuk

Florin Cernat s-a întâlnit în Antalya cu fostul său rival de la Șahtior, Anatoli Timoșciuk – Cantonamentele în Antalya reprezintă pentru fotbaliștii un prilej de a se revenea cu foști colegi …]

Sport 0 Comentarii

Monica Niculescu are parte de încă un meci teribil la Doha

Monica Niculescu are parte de încă un meci teribil la Doha – WTA DOHA – ”optimi” MONICA NICULESCU – Agnieszka Radwanska (ora 16.00, Digi 2) Sara Errani / Carla Suarez …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*