FRF caută ”sclavi” pentru echipa națională! ”Fericitul” va avea program de muncă de șase ore pe zi, dar nu va primi niciun ban!
5 mai 2016 Comentarii 0

FRF caută ”sclavi” pentru echipa națională! ”Fericitul” va avea program de muncă de șase ore pe zi, dar nu va primi niciun ban!

FRF caută ”sclavi” pentru echipa națională! ”Fericitul” va avea program de muncă de șase ore pe zi, dar nu va primi niciun ban!

La FRF, doar salariile șefilor sunt uriașe. Pentru celelalte activități, conducerea de la ”Casa Fotbalului” nu găsește bani. Lucru confirmat, de altfel, și de atitudinea președintelui Răzvan Burleanu, autorul declarației: ”Nu se pune problema să nu ne permitem salariul lui Mircea Lucescu. El a spus că ar antrena gratis naționala”!

Departamentul de Comunicare din cadrul federației a publică pe site-ul oficial o ofertă tragi-comică. Respectivul departament caută un student/studentă care să mijlocească relația cu suporterii (zonă de care se ocupă, în acte, fostul internațional Ion Vlădoiu).

Cel care va fi selectat ar urma să muncească șase ore pe zi, așadar nu este vorba despre un banal voluntariat de câte o oră-două pe zi, dar, în schimb, nu va primi niciun ban, ci ar urma să fie plătit în ”natură”.

Iată oferta (AICI, detalii), postată pe site-ul FRF:

Departamentul de Comunicare al FRF caută o studentă sau un student cu abilități de exprimare digitală pentru a intra în echipa noastră. Naționala de fotbal a României va participa la EURO 2016 și va beneficia de o expunere publică deosebită.

FRF va dezvolta mai multe proiecte de comunicare cu suporterii tricolorilor și cooptează noi membri. Drept urmare, lansăm un internship în perioada 16 mai – 15 iulie 2016.

Cerințe: • Studentă/student la profil umanist cu abilități de comunicare digitală (social media, website)

• Cunoaștere a fenomenului fotbalistic și a terminologiei specifice

• Experiența în redactarea de știri, editare text și video și moderare în social media constituie un avantaj

Ce oferim:

• Fișă de caracterizare și evaluare la final pentru uz universitar

• Laptop și telefon mobil cu abonament pe perioada internship-ului

• Privilegiul de a lucra pentru Naționala României pe timpul EURO 2016 și al perioadei de pregătire • Bilete gratuite la meciurile organizate de FRF în România în 2016

• Echipament de suporter al Naționalei Persoana selectată va asista experții în comunicare ai FRF în dezvoltarea proiectelor specifice.

Programul de lucru este de 6 ore zilnic și ori de câte ori este nevoie la evenimentele Naționalei. Vă rugăm să completați formularul de mai jos și să îl retrimiteți la adresa de e-mail jobs@frf.ro până pe data de 10 mai 2016.
13149826_1166795196694784_484100681_n

 

Post-ul FRF caută ”sclavi” pentru echipa națională! ”Fericitul” va avea program de muncă de șase ore pe zi, dar nu va primi niciun ban! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – FRF caută ”sclavi” pentru echipa națională! ”Fericitul” va avea program de muncă de șase ore pe zi, dar nu va primi niciun ban!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

CSM Ploiești, handbal fără… Energie. Sâmbătă se joacă derby-ul Steaua – Dinamo

CSM Ploiești, handbal fără… Energie. Sâmbătă se joacă derby-ul Steaua – Dinamo – Handbaliştii de la CSM Ploieşti nu au reuşit să se aleagă cu vreun punct din ultima partidă …]

Sport 0 Comentarii

INCREDIBIL! Bombă printre obiectele colectate la un centru de fier vechi

INCREDIBIL! Bombă printre obiectele colectate la un centru de fier vechi – Pirotehniștii de la ISU Vaslui au intervenit vineri pentru prelua un proiectil de artilerie descoperit la o firmă …]

Sport 0 Comentarii

Dragoș Grigore, autogol de tot râsul în campionatul Qatarului/ VIDEO

Dragoș Grigore, autogol de tot râsul în campionatul Qatarului/ VIDEO – Al Sailiya, echipa din Qatar pentru care evoluează Dragoș Grigore, a pierdut în deplasare meciul cu Al-Gharafa, scor 0-4, partidă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*