11 mai 2016 Comentarii 0

FRF confirmă că s-a despărțit de staff-ul medical al lui Pompiliu Popescu: ”Era la vârsta pensionării”

FRF confirmă că s-a despărțit de staff-ul medical al lui Pompiliu Popescu: ”Era la vârsta pensionării”

După o colaborare de mai bine de 25 de ani, Federația Română de Fotbal anunță despărțirea de Pompiliu Popescu. În vârstă de 65 de ani, medicul a ajuns la vârsta pensionării, motiv pentru care contractul său cu FRF a ajuns la final. Neputându-se ajunge la un acord pentru un nou angajament, Federația Română de Fotbal îi mulțumește doctorului Pompiliu Popescu pentru întreaga sa activitate la echipa națională și îi urează succes în proiectele pe care le va întreprinde, informează frf.ro.

Prin plecarea medicului Popescu, Federația Română de Fotbal se va despărți și de staff-ul acestuia format din:

– Roger Popovici – maseur
– Ghiță Păcurariu – maseur
– Victor Hexan – maseur
– Ovidiu Blendea – maseur
– Bogdan Ionescu – maseur

Precizăm că încheierea colaborărilor s-a făcut prin achitarea tuturor obligațiilor financiare, inclusiv a bonusurilor de calificare la Euro 2016.

Președintele Comisiei Medicale a FRF, Ion Codorean, a evaluat situația încă de la începutul anului, iar Federația Română de Fotbal are în acest moment mai multe soluții și va anunța la începutul săptămânii viitoare componența noului staff medical de la echipa națională. FRF dorește optimizarea standardelor în toate zonele de activitate, cu atât mai mult în zona medicală, fundamentală pentru înalta performanță, astfel că vor fi alese cele mai bune opțiuni, anunță FRF.

Post-ul FRF confirmă că s-a despărțit de staff-ul medical al lui Pompiliu Popescu: ”Era la vârsta pensionării” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – FRF confirmă că s-a despărțit de staff-ul medical al lui Pompiliu Popescu: ”Era la vârsta pensionării”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

EXCLUSIV/ Anna Lesko vorbește cu fiul său numai în limba rusă!

EXCLUSIV/ Anna Lesko vorbește cu fiul său numai în limba rusă! – Chiar dacă locuiește din România de ani buni, Anna Lesko nu-și reneagă originile.   Adam, băiețelul Annei Lesko, …]

Sport 0 Comentarii

Rădoi a ajuns de râsul moldovenilor. VEZI cine este ultimul care-l ia peste picior

Rădoi a ajuns de râsul moldovenilor. VEZI cine este ultimul care-l ia peste picior – Antrenorul stelist Mirel Rădoi, 34 de ani, este motiv de bășcălie în România, după ce …]

Sport 0 Comentarii

Steaua mai și ratează ținte: Budescu și Enache rămân la Astra. Doi jucători, oferte de împrumut în Liga 2

Steaua mai și ratează ținte: Budescu și Enache rămân la Astra. Doi jucători, oferte de împrumut în Liga 2 – Negocierile de vineri, dintre Steaua şi Astra, la care au …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*