11 aprilie 2016 Comentarii 0

FRF dezvoltă colaborarea dintre federațiile de fotbal ale Europei Centrale și de Est

FRF dezvoltă colaborarea dintre federațiile de fotbal ale Europei Centrale și de Est

Federația de Fotbal din Turcia a găzduit la Istanbul, în zilele de 9 și 10 aprilie 2016, o întâlnire regională a asociațiilor de fotbal la care Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de președintele Răzvan Burleanu și de secretarul general Radu Vișan.

Cele 13 țări prezente au decis, în unanimitate, să adopte poziții comune în privința subiectelor ce țin de fotbalul continental și mondial. Totodată, să utilizeze mesaje unitare în comunicare cu UEFA și FIFA, dezvoltând un format care să permită promovarea intereselor fotbalistice din regiune, informează site-ul frf.ro.

FRF este prezentă deja la a treia întâlnire de acest fel, după cele din Muntenegru și Serbia, și va avea un rol determinant în dezvoltarea următorilor pași din această colaborare. Astfel, la Istanbul, s-a stabilit ca președintele Răzvan Burleanu să participe în grupul de lucru dedicat fixării principiilor de colaborare în cadrul unui document care să formalizeze acest proiect, alături de secretarii generali ai federațiilor din Turcia, Bosnia-Herțegovina, Slovenia și Macedonia.

La reuniunea de la Istanbul a fost prezent și Ionuț Lupescu, director tehnic UEFA.

Post-ul FRF dezvoltă colaborarea dintre federațiile de fotbal ale Europei Centrale și de Est apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – FRF dezvoltă colaborarea dintre federațiile de fotbal ale Europei Centrale și de Est

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Rusia consideră “nefondate” acuzațiile Agenției Mondiale Antidoping

Rusia consideră “nefondate” acuzațiile Agenției Mondiale Antidoping – Acuzațiile de dopaj organizat în Rusia, conținute în raportul Agenției Mondiale Antidoping (AMA), sunt “nefondate” și “trebuie să fie susținute de dovezi”, …]

Sport 0 Comentarii

FC Voluntari l-a dat afară pe Gigi Mulțescu ca pe un câine, pe timp de iernă! Vine Ilie Stan?

FC Voluntari l-a dat afară pe Gigi Mulțescu ca pe un câine, pe timp de iernă! Vine Ilie Stan? – ACTUALIZARE. Surse apropiate grupării ilfovene îl dau ca viitor antrenor …]

Sport 0 Comentarii

Mirel Rădoi a ajuns la Chișinău, pentru prima zi de cursuri la Școala Federală de Antrenori din Republica Moldova. ^N-a vrut să vorbească, din cauză că era prezentă și presa din România!!! Confrații de peste Prut fac o nouă încercare, după ora 15.00!

Mirel Rădoi a ajuns la Chișinău, pentru prima zi de cursuri la Școala Federală de Antrenori din Republica Moldova. ^N-a vrut să vorbească, din cauză că era prezentă și presa …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*