8 aprilie 2016 Comentarii 0

FRR a început procedurile de omologare a stadionului Dinamo pentru meciurile din Nations Cup

FRR a început procedurile de omologare a stadionului Dinamo pentru meciurile din Nations Cup

Federația Română de Rugby a început procedurile de omologare a stadionului de fotbal Dinamo din București pentru partidele care vor avea loc în luna iunie, în turneul World Rugby Nations Cup (WRNC), găzduit pentru a zecea oară de țara noastră.

”România va organiza pentru a zecea oară consecutiv World Rugby Nations Cup (fost IRB Nations Cup), competiție ce va avea loc între 9 și 18 iunie, la București. Dacă până acum turneul a avut loc pe Stadionul Arcul de Triumf, în acest an, datorită Proiectului de Modernizare a Bazei Sportive, locația va fi schimbată. Astfel, competiția se va muta pe Stadionul Dinamo, oficialii Federației Române de Rugby făcând în acest moment toate demersurile pentru omologarea stadionului la forul internațional, World Rugby”, anunță site-ul FRR.

Managerul turneului Nations Cup, Lucian Lorin, a menționat că procesul nu este încă finalizat, însă sunt șanse foarte mari ca stadionul Dinamo să găzduiască meciurile turneului, informează Agerpres.

”Suntem foarte aproape de a stabili ca loc de desfășurare Stadionul Dinamo, nu este finalizat încă acest proces. Stadionul Arcul de Triumf are un statut juridic special, având în vedere proiectul de Dezvoltare, e o chestiune birocratică extrem de anevoioasă, care ne pune în imposibilitatea de a organiza partide oficiale atât timp cât stadionul este implicat în acest proiect”, a declarat Lorin, conform sursei.

La turneul de la București vor participa șase echipe, alături de România urmând să fie prezente Namibia, Uruguay, Argentina XV, Emerging Italy și Spania. Acestea au fost împărțite în două grupe, Argentina Jaguars, Namibia și Uruguay în Grupa A, iar România, Spania și Emerging Italy, în Grupa B.

Programul meciurilor și ora de desfășurare:
Etapa 1—09 iunie
16,00 Argentina XV — Spania
18,00 Uruguay — Emerging Italy
20,00 Namibia — România

Etapa 2 — 13 iunie
16,00 Argentina XV — Emerging Italy
18,00 Namibia — Spania
20,00 Uruguay — România

Etapa 3 — 18 iunie
16,00 Uruguay — Spania
18,00 Namibia — Emerging Italy
20,00 Argentina XV — România

România este deținătoarea trofeului Nations Cup, câștigat anul trecut în finala competiției, cu Argentina Jaguars, pe care a învins-o cu 23-0. ”Stejarii” au câștigat de trei ori acest trofeu, în 2012, 2013 și 2015.

Post-ul FRR a început procedurile de omologare a stadionului Dinamo pentru meciurile din Nations Cup apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – FRR a început procedurile de omologare a stadionului Dinamo pentru meciurile din Nations Cup

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Lovitură grea pentru Joseph Batter şi pentru Michel Platini

Lovitură grea pentru Joseph Batter şi pentru Michel Platini – Președinții FIFA și UEFA, Joseph Blatter și respectiv Michel Platini, au pierdut recursul lor la Comisia de apel a forului …]

Sport 0 Comentarii

Cele două motive pentru care Andrei Prepeliţă crede că Steaua poate câştiga titlul

Cele două motive pentru care Andrei Prepeliţă crede că Steaua poate câştiga titlul – Andrei Prepeliţă s-a despărţit de Steaua în vara anului trecut, dar actualul mijlocaş al echipei bulgare …]

Sport 0 Comentarii

FC Voluntari l-a dat afară pe Gigi Mulțescu ca pe un câine, pe timp de iernă! Vine Ilie Stan?

FC Voluntari l-a dat afară pe Gigi Mulțescu ca pe un câine, pe timp de iernă! Vine Ilie Stan? – ACTUALIZARE. Surse apropiate grupării ilfovene îl dau ca viitor antrenor …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*