4 mai 2016 Comentarii 0

Fruntea înaltă – semn al inteligenței

Fruntea înaltă – semn al inteligenței

O frunte înaltă este caracterizată de spațiul mare de la sprâncene până la linia de unde începe părul. Persoanele inteligente au, de obicei o frunte înaltă/mare.

În afară de inteligență, persoanele cu fruntea mare sunt ambițioase și sunt buni negociatori. Vor reuși în meserii ce necesită calcule matematice sau gândire profundă: contabilitate, educație sau diplomație.

Cu cât fruntea este mai înaltă cu atât cresc abilitățile practice și de negociere. Fiind persoane cu adevărat geniale își vor găsi hobby-uri interesante: scrisul, cititul, golful etc.

În societate, persoanele cu frunte mare sunt preocupate de ceea ce cred ceilalți și vor fi tare deranjați atunci când cineva îi contrazice sau pune la îndoială spusele lor.

Citește tot materialul aici

Post-ul Fruntea înaltă – semn al inteligenței apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fruntea înaltă – semn al inteligenței

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Editorial | Ai noștri tineri chiar la mall învață

Editorial | Ai noștri tineri chiar la mall învață – Am fost acum două zile să-mi cumpăr niște pătrunjel de la mall, fiindcă, la fel ca la tot orășeanul, mall-ul …]

Sport 0 Comentarii

Petrolul joacă luni cu Montana. Concluziile lui Constantin Schumacher, după 12 zile de pregătire

Petrolul joacă luni cu Montana. Concluziile lui Constantin Schumacher, după 12 zile de pregătire – De sâmbătă, cei de la Petrolul şi-au schimbat cartierul general, părăsind Complexul Sportiv ”Mardan” şi …]

Sport 0 Comentarii

Riderul Mani Gyenes, primit cu tort și aplauze la locul de muncă. ”Am căzut, m-a durut capul…” / VIDEO

Riderul Mani Gyenes, primit cu tort și aplauze la locul de muncă. ”Am căzut, m-a durut capul…” / VIDEO – Motociclistul Emanuel Gyenes, care s-a clasat în acest an pe …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*