4 mai 2016 Comentarii 0

Fruntea înaltă – semn al inteligenței

Fruntea înaltă – semn al inteligenței

O frunte înaltă este caracterizată de spațiul mare de la sprâncene până la linia de unde începe părul. Persoanele inteligente au, de obicei o frunte înaltă/mare.

În afară de inteligență, persoanele cu fruntea mare sunt ambițioase și sunt buni negociatori. Vor reuși în meserii ce necesită calcule matematice sau gândire profundă: contabilitate, educație sau diplomație.

Cu cât fruntea este mai înaltă cu atât cresc abilitățile practice și de negociere. Fiind persoane cu adevărat geniale își vor găsi hobby-uri interesante: scrisul, cititul, golful etc.

În societate, persoanele cu frunte mare sunt preocupate de ceea ce cred ceilalți și vor fi tare deranjați atunci când cineva îi contrazice sau pune la îndoială spusele lor.

Citește tot materialul aici

Post-ul Fruntea înaltă – semn al inteligenței apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Fruntea înaltă – semn al inteligenței

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Clientul Black Cube care a comandat spionarea lui Kovesi ar fi o persoană cu influență în România

Clientul Black Cube care a comandat spionarea lui Kovesi ar fi o persoană cu influență în România – Israelienii acuzați că au spionat-o pe Laura Codruța Kovesi au dezvăluit în …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Lucescu, după ce a eliminat-o pe Schalke: ”Am fost criticați după 0-0 din tur!”

Mircea Lucescu, după ce a eliminat-o pe Schalke: ”Am fost criticați după 0-0 din tur!” – Calificare en-fanfare a echipei lui Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, în optimile de finală ale …]

Sport 0 Comentarii

Ziua Star Wars a fost sărbătorită la Casa Albă. Ce au făcut Barack și Michelle Obama | VIDEO

Ziua Star Wars a fost sărbătorită la Casa Albă. Ce au făcut Barack și Michelle Obama | VIDEO – Barack și Michelle Obama au sărbătorit la Casa Albă ziua ”Star …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*