4 mai 2016 Comentarii 0

Gabriel Oprea, chemat din nou la DNA, în dosarul ”jacuzzi la MAI”

Gabriel Oprea, chemat din nou la DNA, în dosarul ”jacuzzi la MAI”

Fostul ministru de Interne este cercetat în două dosare pentru abuz în serviciu.  Astăzi a fost chemat, însă, pentru a da explicații cu privire la achizițiile făcute din contul DIPI în perioada în care conducea MAI. 

gabriel Oprea a fost chemat pentru explicaţii în dosarul în care este suspectat că ar fi beneficiat de o maşină de lux şi un jacuzzi, ambele cumpărate din banii serviciului secret al Ministerului de Interne.

În acest dosar, Gabriel Oprea a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu de procurorii DNA, în urma avizului dat de Senat. DNA cercetează „presupuse acte asimilate corupției săvârșite de persoane din conducerea Departamentului de Informații și Protecție Internă (D.I.P.I.)”.

În acest context, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general referatul cauzei, în scopul sesizării Senatului cu formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Gabriel Oprea, la data faptei viceprim-ministru pentru Securitate Națională și ministru al Afacerilor Interne.

Post-ul Gabriel Oprea, chemat din nou la DNA, în dosarul ”jacuzzi la MAI” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Gabriel Oprea, chemat din nou la DNA, în dosarul ”jacuzzi la MAI”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Noua Zeelandă a demolat Namibia. Deținătoarea titlului mondial a făcut un antrenament cu public

Noua Zeelandă a demolat Namibia. Deținătoarea titlului mondial a făcut un antrenament cu public – Echipa Noii Zeelande, deținătoarea titlului, a surclasat Namibia cu scorul de 58-14 (34-6), joi seara, …]

Sport 0 Comentarii

CSM Digi Oradea surclasează Dinamă și continuă parcursul fără greșeală în Superliga

CSM Digi Oradea surclasează Dinamă și continuă parcursul fără greșeală în Superliga – CSM Digi Oradea continuă parcursul fără greșeală în Superliga Națională. A câștigat cu 16-9 și cel de-al doilea …]

Sport 0 Comentarii

7 minciuni pe care ni le spunem singuri și care pot strica o relație

7 minciuni pe care ni le spunem singuri și care pot strica o relație – Citeşte mai departe pe elle.ro Post-ul 7 minciuni pe care ni le spunem singuri și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*