13 aprilie 2016 Comentarii 0

Gală Superkombat de cinci stele, pe 7 mai, la Romexpo! Remy Bonjasky şi-a anunţat deja prezenţa

Gală Superkombat de cinci stele, pe 7 mai, la Romexpo! Remy Bonjasky şi-a anunţat deja prezenţa

Promoţia internaţională Superkombat pe reguli K-1, condusă de Eduard Irimia, va reveni la Bucureşti pe 7 mai, atunci când va organiza al doilea mare eveniment al anului, care va include în premieră o tematică expo la nivel mondial si totodata lansarea Academiei Superkombat.

Gala va avea loc la Romexpo, în pavilioanele C4 şi C5, urmând să programeze nu mai puţin de 11 meciuri internaţionale, cu sportivi din 10 ţări, transmise în direct în 95 de ţări. Printre invitaţi se vor număra legendarul Remy Bonjasky, dar şi un star de la Hollywood, al cărui nume va fi anunţat oficial în perioada următoare.

În meciul cap de afiş al serii, spaniolul Moises Baute, câştigător al piramidei Superkombat de la Constanţa, îl va înfrunta pe brazilianul Cesar Almeida pentru titlul mondial la categoria semigrea, în timp ce printre luptătorii români care au fost confirmaţi pentru eveniment se numără Cristi Spetcu, Cristi Milea, Amansio Paraschiv, Sebastian Cozmâncă, Cristi Ristea, Dumitru Ţopai, Alexandru Nedelcu, Denis Anghel şi Adrian Maxim.

“Am selectat cei mai buni noi eroi din România pentru a-şi da examenul în această gală. Probabil cel puţin 2-3 dintre ei vor ajunge în perioada următoare în Top 10 la nivel mondial”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Acesta a dezvăluit că pe 6 mai vor fi avea loc şi evenimente conexe pentru cei care vor să intre în lumea Superkombat, astfel că vor avea loc selecţii pentru sportivi, licenţiere internaţională pentru antrenori, cluburi, arbitri, manageri şi promotori.

„Avem deja colaborare cu cele mai importante federaţii de profil cu ajutorul cărora avem acces la logistica din întreaga lume şi tocmai de aceea acum am decis să ne extindem aria şi să completăm echipa. Inclusiv în România căutăm organizatori locali şi manageri pentru a dezvolta fenomenul pe plan intern”, a declarat preşedintele Superkombat.

De asemenea, de luna viitoare, Eduard Irimia va organiza un tur de selecţii în România, prin intermediul Academiei Superkombat, concept care va avea baza la Bucureşti şi le va oferi şansa sportivilor de perspectivă de a se pregăti fără niciun cost alături de cei mai buni antrenori internaţionali.

„Avem pregătită deja sala, are 1.200 de metri pătraţi pe 3 nivele, iar aici vor veni sportivi selectaţi din toată lumea, urmând să le asigurăm toate condiţiile pentru a evolua în galele mari”, a precizat Irimia.

Sub denumirea de Superkombat Expo, practicanţii, dar şi fanii sporturilor de contact, pot vizita în ziua galei, în intervalul 10:00-20:00, Pavilioanele C4 şi C5 din cadrul Romexpo, acolo unde vor putea descoperi ultimele tehnologii de cercetare în sport, echipamente sportive cu branduri din întreaga lume, dar şi noutăţi despre nutriţie şi lifestyle. Printre expozanţi se va numără şi Cătălin Moroşanu, cu noua sa linie de echipament.

Începand cu ora 20:00, locaţia se va transforma în producţia internaţională Superkombat cu expunere live prin intermediul Eurosport la nivel mondial în 95 de ţări. În România, evenimentul va fi transmis în direct de Sport.ro şi în reluare de Pro TV, imediat după miezul nopţii, dar şi pe www.libertatea.ro, în format LIVE VIDEO şi LIVE TEXT.

Post-ul Gală Superkombat de cinci stele, pe 7 mai, la Romexpo! Remy Bonjasky şi-a anunţat deja prezenţa apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Gală Superkombat de cinci stele, pe 7 mai, la Romexpo! Remy Bonjasky şi-a anunţat deja prezenţa

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Peste 100 de călători sunt blocaţi în Gara Şuncuiuş! Oamenii aşteaptă să fie preluaţi de autobuze!

Peste 100 de călători sunt blocaţi în Gara Şuncuiuş! Oamenii aşteaptă să fie preluaţi de autobuze! – Peste o sută de călători sunt blocaţi, duminică seara, în Gara Şuncuiuş din …]

Sport 0 Comentarii

Ultimul interviu acordat de fostul fundaş Trifon Ivanov, semifinalist cu Bulgaria la Campionatul Mondial din 1994

Ultimul interviu acordat de fostul fundaş Trifon Ivanov, semifinalist cu Bulgaria la Campionatul Mondial din 1994 – Fostul fundaş Trifon Ivanov, semifinalist cu Bulgaria la Campionatul Mondial din 1994, a …]

Sport 0 Comentarii

Andreea Aanei, locul 9 la Campionatele Mondiale de la Houston

Andreea Aanei, locul 9 la Campionatele Mondiale de la Houston – Rusoaica Tatiana Kașirina a cucerit toate cele trei medalii de aur la categoria +75 kg, sâmbătă, la Campionatele Mondiale …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*