Ganoderma, ciuperca nemuririi
1 iulie 2015 Comentarii 0

Ganoderma, ciuperca nemuririi

Ganoderma, ciuperca nemuririi – o ciupercă folosită  în medicina chineză pentru beneficiile pe care le aduce sănătății.

Ciuperca nemuririi are un gust amărui, lemnos, motiv pentru care este preparată, deseori, ca ceai sau extract. Este cultivată în întreaga lume pentru a fi comercializată și se găsește într-o multitudine de forme: ceaiuri, capsule, tincturi și chiar înlocuitor pentru cafea.

Ganoderna conține molecule care prelungesc viața datorită  capacității de a întării  sistemul imunitar și  de a prevenii  apariția unor formațiuni anormale în vasele de sânge, ce ar putea duce la formațiuni canceroase. Această ciupercă nu numai că previne apariția cancerului, dar poate chiar învinge celulele canceroase existente deja în organism.

De asemenea, există substanțe în ciupercă care ajută la eliberarea radicalilor liberi și la regenerarea celulelor ficatului. Ganoderma stimulează producerea unei proteine care are un rol deosebit în menținerea funcțiilor neurologice, astfel că poate avea efecte benefice asupra bolilor precum Alzheimer sau  Huntington.

Alte beneficii uimitoare – ganoderma scade tensiunea arterială și colesterolul, functionează ca un antihistaminic, tratează infecțiile virale și bacteriene, este antioxidant, stimulează metabolismul și arderea grăsimilor.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Hotelurile şi pensiunile de pe litoral sunt complet ocupate

Hotelurile şi pensiunile de pe litoral sunt complet ocupate – Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin declară că la acest sfârșit de săptămână, hotelurile și pensiunile sunt complet …]

Societate 0 Comentarii

Nuntă în cimitir! Doi tineri au hotărât să își unească destinele într-un loc inedit!

Nuntă în cimitir! Doi tineri s-au hotărât să își unească destinele într-un loc inedit – Lance Renberg și Brittany Horton din Minesotta, Statele Unite, conduc două case de pompe funebre …]

Editorial 0 Comentarii

Botez regal pentru prințesa Charlotte

Botez regal pentru prințesa Charlotte – Prinţesa Charlotte, care s-a născut pe 2 mai,  a fost botezată duminică, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, cu apă din râul Iordan. Mica …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*