23 aprilie 2016 Comentarii 0

Gata cu goana după un loc de parcare la Mamaia? De azi, șoferii își pot lăsa mașinile la înălțime

Gata cu goana după un loc de parcare la Mamaia? De azi, șoferii își pot lăsa mașinile la înălțime

O clădire supraetajată, care oferă 400 de de locuri de parcare, a fost inaugurată la Mamaia. Noua construcție a costat 14,3 milioane de lei și ar trebui să rezolve în mare măsură problema traficului anevoios în cea mai aglomerată stațiune de pe litoralul românesc.

Noua construcție este amplasată lângă piaţeta de la Cazino şi a fost ridicată, în mare parte cu fonduri europene. Are șapte etaje și cuprinde 394 de locuri de parcare, plus alte 28 la sol, fiind prevăzută cu două lifturi şi trei scări de acces. Reprezentanții Municipalității Constanța susțin că au în plan alte două astfel de construcții.

Turiștii, dar și constănțenii care vin la Mamaia, au acces în noua parcare de astăzi, iar autoritățile locale vor face proba funcționalități chiar în minivacanța de 1 Mai, când este așteptat un număr mare de vizitatori. În acest sezon, accesul va fi gratuit, însă pe termen limitat.

”Este o parcare care a costat 14,3 milioane de lei, din care 14 milioane de lei sunt fonduri atrase, iar 300.000 de lei reprezintă bani ai Municipalităţii. Este o investiţie binevenită. Ceea ce ne-am propus este să creăm zone de parcare în capetele şi la mijlocul staţiunii, pentru a fluidiza traficul rutier. Va produce efecte în vara aceasta. Anul acesta, oamenii nu vor avea o perioadă limitată de a-şi lăsa maşina în parcare. Vom învăţa din exploatarea ei şi vom încerca să descurajăm abandonul maşinii într-o parcare publică şi transformarea parcării într-un bazar de maşini, pentru geambaşii de maşini. La anul, vom stabili condiţiile de parcare aici, vor fi adoptate de Consiliul Local”, a declarat Decebal Făgădău, primarul interimar al Constanţei, citat de Observatorul de Constanța.

Foto: Claboo Media

Post-ul Gata cu goana după un loc de parcare la Mamaia? De azi, șoferii își pot lăsa mașinile la înălțime apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Gata cu goana după un loc de parcare la Mamaia? De azi, șoferii își pot lăsa mașinile la înălțime

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cristiano Ronaldo a realizat un videoclip inedit pentru Crăciun

Cristiano Ronaldo a realizat un videoclip inedit pentru Crăciun – Cristiano Ronaldo este vedeta unui videoclip realizat pentru promovarea căștilor ROC de la Monster. Superstarul portughez de la Real Madrid a …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep, gata să atace China! Sportiva noastră, care a scăpat de bandajul de la picior, şi-a aflat adversara din turul I de la Guangzhou

Simona Halep, gata să atace China! Sportiva noastră, care a scăpat de bandajul de la picior, şi-a aflat adversara din turul I de la Guangzhou – Considerată prima favorită a …]

Sport 0 Comentarii

Marele Circ își turează motoarele. Pilotul Nico Rosberg, cel mai rapid

Marele Circ își turează motoarele. Pilotul Nico Rosberg, cel mai rapid – Germanul Nico Rosberg (Mercedes) a reușit cel mai bun timp provizoriu din prima sesiune de teste de marți …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*