8 mai 2016 Comentarii 0

Gestul bizar al unui austriac. Ce a făcut cu două capete de porc, pe terenul unei moschei

Gestul bizar al unui austriac. Ce a făcut cu două capete de porc, pe terenul unei moschei

Un bărbat de 46 de ani din Austria a fost arestat, după ce a aruncat două capete de porc și a împrăștiat sânge pe terenul pe care se construiesc o moschee și un centru cultural islamic.

Individul a aruncat capete de porc pe șantier și a mânjit minaretul cu sânge, în semn de protest pentru construirea acestor lăcaşe de cult, scrie Daily Mail.

”Nu este vorba doar depre un atac împotriva moscheei noastre, ci de unul contra întregii noastre comunități religioase, a credincioșilor și a libertății religioase”, a acuzat Centrul islamic din Graz, într-un mesaj postat pe Facebook.

În 2015, numărul delictelor cu tentă rasială a crescut cu 50% în această țară, potrivit datelor Ministerului de Interne de la Viena.

Două infracţiuni grave (un viol şi un omor) comise recent la Viena şi ai căror autori prezumtivi sunt cetăţeni străini au concentrat atenţia presei şi politicienilor în plină campanie pentru alegerile prezidenţiale.

Post-ul Gestul bizar al unui austriac. Ce a făcut cu două capete de porc, pe terenul unei moschei apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Gestul bizar al unui austriac. Ce a făcut cu două capete de porc, pe terenul unei moschei

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Vești bune de la televiziunea publică. TVR transmite exclusiv Jocurile Olimpice din 2016 şi Campionatele Europene de handbal feminin din 2016 şi 2018

Vești bune de la televiziunea publică. TVR transmite exclusiv Jocurile Olimpice din 2016 şi Campionatele Europene de handbal feminin din 2016 şi 2018 – Televiziunea Română va transmite în exclusivitate …]

Sport 0 Comentarii

Concordia Chiajna a câștigat primul amical al iernii

Concordia Chiajna a câștigat primul amical al iernii – Elevii lui Adrian Falub de la Concordia Chiajna au susținut primul test amical în a patra zi a stagiului centralizat de …]

Mesajul Patriarhiei Române pentru Regele Mihai cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale a Regalității

Mesajul Patriarhiei Române pentru Regele Mihai cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale a Regalității – Astăzi, 10 mai, se aniversează 150 de ani de la urcarea pe tronul României a domnitorului …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*