27 aprilie 2016 Comentarii 0

Gigi Becali a găsit stadion pentru Steaua. Nu e în București: ”Pe el nu-l interesează pe ce cadavru calcă!”

Gigi Becali a găsit stadion pentru Steaua. Nu e în București: ”Pe el nu-l interesează pe ce cadavru calcă!”

Noi acuzații incredibile au fost făcute la adresa lui Gigi Becali, patronul Stelei. Dumitru Dragomir a anunțat că șeful Stelei l-a schimbat de la Ligă în urmă cu doi ani și că vrea să retrogradeze pe FC Voluntari pentru a muta Steaua pe arena „Anghel Iordănescu”.

Gigi Becali a declarat azi că Mitică Dragomir a plecat de la FC Voluntari. „Corleone” are altă variantă, că Becali l-a „carotat”

”Gigi Becali a spus că a pierdut campionatul din cauza Voluntariului. A spus-o clar cu martori. Eu am vrut să plec de la Voluntari, am avut un motiv, eu nu sunt de acord cu schimbarea antrenorilor pe bandă rulantă. Eu nu dau banii, aveau dreptate oamenii, pot face ce-şi doresc.

Când a văzut că cei de la Voluntari nu vor să mă lase să plec, Becali mi-a spus că vor să mă dea afară, dar le este ruşine să-mi spună. Şi atunci le-am zis că plec. Eu am vrut să-mi dau demisia şi Consiliul de Administraţie pentru nimic în lume nu a fost de acord. Iar Becali, cu un râs isteric mi-a zis: «Plecă, bă, de acolo!» Eu i-am zis: «Băi, Gigi, dacă te-ai pricepe mai bine ca mine ar fi ceva. Dar tu ai pierdut campionatul cu toţi banii pe care i-ai băgat». Înainte de meciul cu ASA am făcut pariu cu el pe o ladă de şampanie că o să piardă titlul. Acum aştept lada de bere.

La un meci cu Chiajna, Gigi Becali s-a legat de Ganea. Ganea i-a răspuns obraznic şi de atunci a cerut să fie dat afară. Nu din cauza rezultatelor a fost dat afară. Gigi face foarte multe lucruri bune, dar îţi dă şi câte una… El a vrut să plec de la Voluntari”, a declarat Dragomir la Digi Sport. 

”El nu doreşte ca Voluntari să rămână în Liga 1. Păi gândiţi-vă că, pe lângă stadion, are şi vreo şase terenuri acolo foarte bune. Steaua n-ar mai plăti nimic dacă s-ar duce acolo şi nu s-ar mai plimba. Pe el nu-l interesează pe ce cadavru calcă. Eu îl ştiu mai bine decât toată lumea”, a completat Dragomir.

”El din puşcărie m-a schimbat pe mine de la Ligă. M-a sunat din puşcărie şi mi-a zis: «Bă, m-au sunat Olăroiu şi Ponta din Dubai. Bă, dacă te dăm afară, îmi fac ăştia vilă în centrul puşcăriei». Acum, am fost la palat şi l-am întrebat de ce am fost dat afară. Şi mi-a zis: «Bă, eu nu mai voiam să fii tu la Ligă, eu voiam marionetele mele». Acum două săptămâni mi-a spus. Altă dată o să vă spun şi cum am fost dat afară şi cine m-a dat afară. Dar Gigi Becali a fost un pion principal”, a mai precizat Dragomir. 

Post-ul Gigi Becali a găsit stadion pentru Steaua. Nu e în București: ”Pe el nu-l interesează pe ce cadavru calcă!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Gigi Becali a găsit stadion pentru Steaua. Nu e în București: ”Pe el nu-l interesează pe ce cadavru calcă!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Asiaticii” sunt praf! Niciun român nu s-a bucurat în etapa de sâmbătă din China: ^două eșecuri și o remiză! REZULTATE

”Asiaticii” sunt praf! Niciun român nu s-a bucurat în etapa de sâmbătă din China: ^două eșecuri și o remiză! REZULTATE – Antrenorul Dan Petrescu (47 de ani), cel care de …]

Sport 0 Comentarii

Fanii Fiorentinei îl țin în tensiune pe Tătărușanu! Ce mesaj au agățat suporterii pe gardul stadionului

Fanii Fiorentinei îl țin în tensiune pe Tătărușanu! Ce mesaj au agățat suporterii pe gardul stadionului – După două înfrângeri consecutive în campionat, Fiorentina a alunecat pe locul 4 în …]

Sport 0 Comentarii

Filmulețul cu polițistul care a jucat baschet cu copiii pe care trebuia să-i amendeze l-a mișcat pe Shaq

Filmulețul cu polițistul care a jucat baschet cu copiii pe care trebuia să-i amendeze l-a mișcat pe Shaq – Statele Unite ale Americii sunt impresionate de gestul unui polițist care, în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*