2 mai 2016 Comentarii 0

Gigi Becali, gest impresionant după moartea lui Marian Dârță

Gigi Becali, gest impresionant după moartea lui Marian Dârță

Stilistul Marian Dârţă a murit, în noaptea de duminică spre luni, după o lungă suferință și o perioadă în care s-a luptat pentru supraviețuire și pentru medicamentele în care își pusese speranța că îi vor salva viața.

Impresionat de tragedie, Gigi Becali a declarat că doreşte să plătească înmormântarea stilistului.

A murit Marian Dârță!

”Dumnezeu să îl ierte. Eu nu l-am cunoscut, dar ştiu că m-a sunat o dată şi avea nevoie de un medicament care costa cam 15.000 de lei. I-am plătit şi i-am dat medicamentul ăla. Acum, dacă este nevoie, eu plătesc, poate să îl înmormânteze acolo la mine în cimitirul pe care îl am eu privat şi banii de înmormântare le dau eu. Eu plătesc, dar ocupaţi-vă şi voi care i-aţi fost colegi de asta. Eu i-am spus atunci că bani de medicamente am să îi dau, dar nu a mai solicitat. Se spune că majoritatea celor bolnavi de cancer, pentru faptul că ei suferă foarte mult, suferinţa este postul sufletului şi atunci ei se mântuiesc, dar nu există mântuire fără Sfânta Împărtăşanie şi fără spovedanie. Dacă s-a mărturisit şi s-a împărtaşit acum de Sfintele Sărbători, el cu siguranţă s-a dus în Rai”, a declarat Gigi Becali, potrivit România TV.

Explicația surprinzătoare a Ritei Mureșan despre data morții lui Marian Dârță

Stilistul vedetelor a încetat din viaţă în spital, unde şi-a petrecut cele mai cumplite clipe din viaţă. Ultimele luni au fost un adevărat coşmar pentru Marian Dârţă. Fostul stilist a îndurat dureri cumplite din cauza tumorii cerebrale şi a stat internat într-o clinică de boli terminale din Capitală.

În vara anului trecut, Marian Dârţă a protestat în faţa Guvernului pentru a-i convinge pe aleşi să introducă medicamentul de care avea nevoie pe lista celor compensate. Acesta costa 14.000 de lei, bani de care fostul hair stilist nu dispunea.

Post-ul Gigi Becali, gest impresionant după moartea lui Marian Dârță apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Gigi Becali, gest impresionant după moartea lui Marian Dârță

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Fază de cascadorii râsului la meciul CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Poli Timişoara. Arbitrul a făcut KO un jucător

Fază de cascadorii râsului la meciul CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Poli Timişoara. Arbitrul a făcut KO un jucător – Dacă tot nu avem fotbal de calitate, măcar să ne …]

Sport 0 Comentarii

Ionuț Botezatu, convocat la reprezentativa de rugby

Ionuț Botezatu, convocat la reprezentativa de rugby – Naționala de rugby a României se pregătește pentru cel de-al patrulea meci din Cupa Europeană a Natiunilor. ”Stejarii” vor întâlni pe 12 …]

Sport 0 Comentarii

Secretul mamei mele a fost dezvăluit de o fotografie

Secretul mamei mele a fost dezvăluit de o fotografie – Am aflat tot adevărul despre familia mea și răspunsurile la sutele de întrebări pe care mi le-am pus aproape toată …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*