11 aprilie 2016 Comentarii 0

Gigi Becali l-a luat în colimator pe Valerică Găman înaintea meciului decisiv cu Astra: ”S-a autopropus!”

Gigi Becali l-a luat în colimator pe Valerică Găman înaintea meciului decisiv cu Astra: ”S-a autopropus!”

Steaua este disperată, după ce a făcut egal, 1-1 cu Dinamo, și a rămas cu trei puncte în urma liderului Astra Giurgiu.

Patronul Gigi Becali i-a certat pe Laurențiu Reghecampf și pe Mihai Stoica, pentru că i-au acuzat pe dinamoviști că nu și-au apărat corect șansele cu Astra, dar el recurge la stratagemele tradiționale pentru a încerca să destabilizeze tabăra adversă. 

Becali l-a luat în colimator pe căpitanul Astrei, Valerică Găman, înaintea meciurilor directe. 

Latifundiarul din Pipera a afirmat luni că Valerică Găman s-ar fi autopropus la Steaua. ”A contactat-o pe Anamaria. Am negociat cu el, a vrut omul 300.000 pe an şi 100.000 la semnătură. I-am zis că nu îi dau. Din partea lui a venit, nu din partea mea”, a spus Becali. 

Irinel Găman, fratele stoperului Astrei, l-a contrazis pe Gigi și a dezvăluit că Dinu Gheorghe a intermediat negocierile cu Valerică Găman, alături de Anamaria Prodan!

„Eu și fratele meu vrem să afle toată lumea ce s-a întâmplat și să tragă fiecare concluziile.

Niciodată nu s-a dus Valerică la Anamaria! Ea a fost cea care ne-a sunat de ne-a înroșit telefoanele în urmă cu vreo două-trei luni. M-am dus la discuții în București. M-am întâlnit cu Anamaria.Le-am prezentat pretențiile noastre, iar a doua zi a fost sunat Vali. I s-a transmis că oferta Stelei e de 300.000 de euro la semnătură și 20.000 salariu pe lună. Valerică a mulțumit, dar a declinat-o, pentru că la momentul respectiv voia mai mult. Le-a spus celor de la Steaua că poate o va lua în calcul în vară. 

Dacă Becali consideră acum că sunt acri strugurii, treaba lui. Astea sunt niște tactici ale lui Gigi, s-a obișnuit lumea cu ele. Ar trebui să fim mai corecți”, a declarat Irinel Găman pentru gsp.ro. 

Irinel Găman a precizat pentru Libertatea în ce a constat implicarea lui Dinu Gheorghe: ”El l-a sunat pe Valerică să-i comunice oferta Stelei, am înțeles că patronul Stelei are încredere în sfaturile lui în ce privește transferurile”. 

Valerică Găman are oferte de la Steaua Roșie Belgrad și de la Ludogoreț Razgrad.

Post-ul Gigi Becali l-a luat în colimator pe Valerică Găman înaintea meciului decisiv cu Astra: ”S-a autopropus!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Gigi Becali l-a luat în colimator pe Valerică Găman înaintea meciului decisiv cu Astra: ”S-a autopropus!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

FCM Bacău, club desființat în 2012, își vinde Cupa Ligii, ^singurul tofeu din istorie, pe un site de anunțuri / VIDEO

FCM Bacău, club desființat în 2012, își vinde Cupa Ligii, ^singurul tofeu din istorie, pe un site de anunțuri / VIDEO – FCM Bacău, echipa desființată în 2014 și care …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep a rămas pe 7 în topul WTA, dar are emoții

Simona Halep a rămas pe 7 în topul WTA, dar are emoții – Simona Halep se află în continuare pe locul 7 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis …]

Mihai Stoica l-a liniștit pe Reghe: ”Va rămâne la Steaua până când va decide el că e momentul să plece”

Mihai Stoica l-a liniștit pe Reghe: ”Va rămâne la Steaua până când va decide el că e momentul să plece” – Mihai Stoica îl apără pe Laurențiu Reghecampf de zvonurile …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*